Test pe teren: module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
E
Randament solar total: --
W
România
--
--
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Vehicule profesionale

Alimentate de know-how

Injured person put into an ambulance

Vehicule profesionale

Cum vă puteți alimenta cel mai bine afacerea mobilă?

Soluția este alimentată de know-how. Cu peste 45 de ani de experiență, am învățat cum să echilibrăm calitatea și prețul fără a compromite niciodată performanța. Clienții noștri apreciază siguranța și fiabilitatea pe care le-o oferă soluțiile noastre de alimentare. Ei știu că nu facem rabat la calitate, că afacerea noastră de familie este construită pe o bază de încredere pe care se pot bizui întotdeauna.
Icon of a car
O robustă tehnologie auto consacrată
Icon showing Victron products
Gamă completă pentru toate provocările
5 years warranty
5 ani de garanție pentru hardware
Icon of a lightbulb
45 de ani de know-how
Icon of a globe
Asistență la nivel global
Tools in the back of a service van

Instrumentele potrivite.

Investiția potrivită.

Uneltele potrivite pentru muncă merită sistemul de alimentare potrivit la bord. Unul care face exact ceea ce aveți nevoie, când aveți nevoie. Unul care se ridică la nivelul specificațiilor sale de fiecare dată. După 45 de ani de rezolvare a problemelor și inovare, știm ce înseamnă să te ridici la cele mai înalte standarde. Cunoștințele noastre aprofundate în domeniul auto ne oferă încrederea de a oferi o garanție de 5 ani, spre satisfacția utilizatorilor finali de a face o investiție solidă pentru ani buni.

Control complet de oriunde.

Noi oportunități peste tot.

Customer using VictronConnect app

Whether your ‘tool' of choice is an ambulance, mobile traffic sign or TV-broadcast station, you always want to be in complete control of your power situation. Thanks to the know-how that powers our connected products, you can monitor your vehicles, optimise your systems and resolve challenges from our App from wherever you are. Our remote monitoring solutions offer new business opportunities for service professionals, such as pro-active service and maintenance contracts.

Soluții

Cu Victron Energy, aveți disponibilă una dintre cele mai variate game de echipamente pentru a vă alimenta lucrările de geniu. Soluțiile noastre de ultimă oră contracarează cele mai obișnuite probleme auto și pot fi ajustate nevoilor dumneavoastră specifice. Posibilitățile sunt nelimitate, dar vă prezentăm câteva exemple pentru început:

Probleme specifice vehiculelor profesionale

Și cum le rezolvăm.

Echipa noastră de profesioniști rămâne mereu în strânsă legătură cu clienții noștri. În ultimii 45 de ani, am ajuns să cunoaștem pe dinafară puterea automobilelor. Această relație de lucru strânsă a ajutat la crearea unora dintre cele mai bune soluții de alimentare pentru automobile disponibile în prezent.

01

Mereu pornit.
Mereu pregătit.

Când secundele pot salva o viață, importanța unui sistem sigur de alimentare mobil nu poate fi subestimată. S-a dovedit că sistemele noastre robuste oferă o fiabilitate de neegalat în repetate rânduri. Acest aspect este susținut de calitatea noastră de lider pe piața mondială a echipamentelor de alimentare electrică pentru ambulanțe. Întreaga noastră gamă modulară este construită cu aceeași calitate, astfel încât, dacă sistemul dumneavoastră este o ambulanță sau un camion de înghețată, cu Victron Energy va fi întotdeauna gata de acțiune.

02

Putere de vârf
Alimentare adecvată.

Uneltele electrice profesionale pot provoca temporar fluctuații ale puterii de vârf, mai ales la pornire. Toate invertoarele profesionale de mare capacitate ale Victron Energy au performanțe foarte ridicate în ceea ce privește puterea de vârf, aceasta fiind în medie de două ori mai mare decât specificațiile de curent continuu. Tehnologia cu undă sinusoidală pură alimentează în condiții de siguranță componentele electronice sensibile, cum ar fi computerele. Aceasta înseamnă că puteți alimenta orice consumator, oricând și oriunde, fără probleme.

03

Alternatoare inteligente.
Încărcare mai inteligentă.

Motoarele Euro 5/6 sunt noul standard în flotele comerciale și vin cu alternatoare inteligente (tensiune variabilă), controlând puterea în funcție de condițiile de funcționare a vehiculului. Aceasta nu îi permite să încarce un sistem de baterii secundare la un nivel utilizabil. Gama noastră amplă de încărcătoare CC-CC și produse Smart BMS asigură că, atât bateriile de serviciu cu plumb-acid, cât și cele cu litiu pot fi încărcate corespunzător, fără a deteriora alternatorul inteligent sau bateriile. De fapt, cu Victron Energy puteți combina în siguranță orice alternator cu orice baterie de serviciu.

04

Bateriile
Să trăiască mult și bine bateriile!

Datorită experienței de 45 de ani în dezvoltarea bateriilor, produsele noastre oferă o excelentă protecție, grijă maximă. Folosesc cei mai buni algoritmi de încărcare adaptivă pentru bateriile toate tipurile, cu o durată de viață mare ca rezultat. Victron Energy oferă baterii de calitate profesională, cu caracteristici de înaltă performanță, temeinic testate. Fișele noastre tehnice oferă o imagine completă asupra performanțelor și ciclurilor de viață estimate, ceea ce înseamnă că pe parcurs nu vor apărea surprize legate de investiții.

05

Soare suboptim,
randament optim al panoului solar.

Panourile solare de pe vehicule vin cu provocări specifice: spațiul este adesea limitat și multe secțiuni de drum sunt umbrite. Prin urmare, performanța solară se modifică constant. Regulatoarele de încărcare solară ale Victron Energy utilizează monitorizarea ultra-rapidă a punctului de putere maximă pentru a stoarce fiecare picătură de energie din panourile dvs. Regulatorul solar vă menține bateriile pregătite de acțiune și reduce nevoia de energie electrică generată de motorul dumneavoastră.

06

Mai multă energie,
generator mai mic.

Combustibilul poate reprezenta o parte importantă a bugetului dvs. Produsele Victron Energy optimizează utilizarea generatorului și reduc timpul de funcționare al acestuia. Adesea, puteți opta chiar și pentru un generator mai mic. Aceasta înseamnă că veți economisi costuri de instalare, de întreținere și de combustibil.

Read more
Read less

Smart BMS CL 12/100

Orion TR Smart DC-DC Charger

Combinați în siguranță orice alternator cu bateriile inteligente cu litiu.

Sistem compact de management al bateriilor și limitator de curent integrat într-o unitate

Combinați în siguranță orice alternator cu orice baterie de serviciu.

Încărcător profesional adaptiv CC la CC în 3 trepte

Specs