Test pe teren: module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
E
Randament solar total: --
W
România
--
--
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Autocamion

Pe drum din nou.
Cât mai confortabil posibil.

Când abia aștepți să pornești din nou la drum,
văzând lucruri pe care s-ar putea să nu le mai vezi niciodată,
ai nevoie ca viața la bord să fie cât mai confortabil posibil.

Cine poate rezista unei pauze de cafea proaspătă sau unei mese calde servite chiar în propria cabină? Nu e de mirare că există o cerere crescută de sisteme electronice de bord care pot alimenta extensii complete de „bucătărie”. Odată revenit pe drum, veți dori totul fără bătăi de cap. Acesta este motivul pentru care produsele ușor de utilizat din gama noastră extinsă sunt construite pentru drumuri lungi, la nivelul unei calități profesionale care este alimentată de 45 de ani de inovare și rezolvare a problemelor.

Deci, cine abia așteaptă să pornească din nou la drum?

Concepute pentru a oferi energie fără probleme.

Construite pentru drum.

Orice vă face crește confortul vieții la bord. De la încărcarea laptopului până la alimentarea unei bucătării mobile, componentele sistemului modular Victron Energy vă permit să construiți un sistem complet, exact conform specificațiilor și bugetului dumneavoastră. Deocamdată, să presupunem că ne proiectăm o viață confortabilă pe drum, cu un cuptor cu microunde la bord (900 W), un aparat de cafea (1000 W), un încărcător pentru laptop (80 W) și un frigider de 24 V 40 W cu sertare.

Consum zilnic de CA

890 Wh

Consum zilnic de CC

480 Wh

Cerințe putere de vârf CA

1200W

în acest exemplu

Consumul zilnic de energie se calculează prin însumarea tuturor consumatorilor X timpul cât vor fi folosiți într-o zi. Adunați puterea în wați a tuturor consumatorilor utilizați simultan pentru a calcula puterea de vârf necesară.

Alegeri clare

Construcția sistemelor

Considerente

Mai jos, se regăsesc unele dintre principalele considerente privind designul explicate, faceți clic pe întrebări pentru recomandările inginerilor noștri.

 • 01

  Care (capacitate de) invertor reprezintă o soluție rentabilă?

  Dezvoltată pentru utilizarea profesională, gama invertoarelor Phoenix reprezintă o soluție perfect rentabilă pentru sistemele în care alimentarea de la rețeaua de alimentare la țărm nu este esențială. Tehnologia Pure Sine Wave alimentează în siguranță aparate electronice sensibile la fluctuațiile energetice precum computerele, puterea înaltă de vârf permițând valori ridicate ale curenților de pornire pentru unelte de mare putere, astfel încât să puteți alimenta orice consumator fără probleme. Gama largă a invertoarelor Phoenix cuprinde numeroase modele, facilitând potrivirea invertorului cu cerințele de putere (de vârf) ale sistemului dvs.
  Invertoarele convertesc curentul de 24 V CC în curent de 230 V CA Acestea ar trebui adaptate pentru a gestiona continuu consumatorii medii de CA și ar trebui să corespundă cu curentul de vârf anticipat pentru consumatorii de CA simultani. Vizualizați toate invertoarele/încărcătoarele noastre

  Alegerea profesioniștilor

  Invertorul Phoenix 24/1200 VE.Direct: necesarul preconizat de 900 W de putere continuă a cuptorului cu microunde nu se compară cu puterea continuă nominală de 1200 VA a invertorului, suficientă pentru a alimenta un laptop și aparatul de cafea în același timp (în această situație, cuptorul cu microunde și aparatul de cafea nu trebuie utilizate în același timp pentru a economisi bani la modelele mai mari). Acest model este suficient de mare pentru a compensa scăderea temperaturii invertoarelor la temperaturi mai ridicate (în cabină) vara. Sistemele electronice ale autocamioanelor funcționează la 24 V; se recomandă menținerea bateriei de serviciu și a invertorului la 24 V.
  1. Cu dongle-ul inteligent opțional VE.Direct la Bluetooth, invertorul Phoenix VE.Direct poate fi configurat și monitorizat prin intermediul aplicației gratuite VictronConnect.
  2. Este posibil ca sistemele cu un consum zilnic de energie semnificativ mai mare sau cele care se bazează pe o „mai scurtă funcționare a motorului” să nu depindă complet de încărcarea prin alternatorul motorului și, prin urmare, pot necesita încărcare (peste noapte) de la rețeaua de alimentare de la țărm, în special atunci când se utilizează baterii de serviciu cu plumb-acid, unde o încărcare completă necesită mai mult timp decât la bateriile cu litiu. Aici poate fi o mai bună alegere combinația invertorului/încărcătorului MultiPlus.
 • 02

  Puteți folosi bateria de pornire pentru curent alternativ sau ce tip de baterie de serviciu vă este necesară?

  Profilul zilnic de consum al acestui camion nu poate fi preluat de la bateria de pornire fără riscul de a o goli; de aceea, este necesară o baterie de serviciu suplimentară. Victron Energy oferă multiple opțiuni pentru bateria principală, dar prima alegere se face între plumb-acid și litiu, care depinde în special de așteptările privind performanța, costul pe ciclu și aspectele fizice (dimensiune/greutate). De asemenea, alegerea tehnologiei bateriilor conduce la consecințe diferite pentru celelalte componente ale sistemului care sunt atașate direct la (sau gestionează) bateriile.

  În general, utilizați litiu atunci când cererea de putere zilnică este extrem de intensă, când încărcarea super-rapidă este esențială sau când există limitări de greutate sau spațiu. Litiul are și un cost pe ciclu mai redus. Plumb-acidul are un cost inițial mai mic și este perfect pentru profiluri de consum obișnuite, mai puțin solicitante și în situațiile când greutatea și spațiul nu sunt o problemă. Cele de mai sus rezumă probabil prea concis 45 de ani de know-how în dezvoltarea bateriilor, pentru informații suplimentare consultați analiza noastră în profunzime.

  Victron Energy oferă baterii de o calitate excepțională, cu caracteristici de înaltă performanță, temeinic testate. Fișele noastre tehnice oferă o imagine fidelă asupra performanțelor și ciclurilor de viață estimate, ceea ce înseamnă că pe parcurs nu vor apărea surprize legate de investiții. Gama largă a bateriilor noastre
  Alegeri, alegeri... Litiu sau plumb-acid?

  Alegerea profesioniștilor

  2 x 12 Volți AGM de 165 Ah cu protecție la supradescărcare. Deoarece nu există restricții de spațiu sau greutate la bordul acestui camion și consumatorii nu sunt extrem de solicitanți sau utilizați pe tot parcursul zilei, zi de zi, două baterii AGM de 12 volți 165 Ah cu protecție la supradescărcare legate în serie pot alimenta cu ușurință consumatorii. Litiul ar fi o variantă mai bună atunci când există și consumatori pretențioși care sunt utilizați intens, dar cu costuri inițiale mai mari ale bateriei și ale componentelor conexe, aceasta nu este cea mai ieftină opțiune.

  Ca regulă generală pentru configurarea bateriilor, calculăm 2 x consumul zilnic de energie pentru bateriile cu plumb-acid datorită capacității lor de descărcare sigură de 50 % și păstrăm aproximativ 20 % în rezervă pentru bateriile cu litiu. Selectați cel mai apropiat model din gama noastră și adunați amperii pentru a fi sigur.
 • 03

  Combinarea în siguranță a bateriilor de serviciu cu baterii de pornire și alternatoare (inteligente)

  Stăpâniți toate provocările care vă ies în cale prin combinarea alternatoarelor (inteligente), a bateriilor de pornire și de serviciu (litiu sau plumb-acid) cu gama noastră extinsă de încărcătoare CC-CC, combinatoarele de baterii sau produsele Smart BMS. Soluțiile noastre sunt special concepute pentru vehicule și se asigură că, atât bateriile de serviciu cu plumb-acid, cât și cele cu litiu pot fi încărcate corespunzător, fără a deteriora alternatorul inteligent sau bateriile.
  Printre alți factori, soluția potrivită depinde în primul rând de combinația dintre alternatorul(-ele) dvs. (inteligent(-e) sau convențional(-e)) și tipul bateriei de serviciu (plumb-acid sau litiu).

  Alegerea profesioniștilor

  Cyrix-ct 12/24-230. Acest camion nu are un alternator (inteligent) cu tensiune variabilă, astfel încât Cyrix este opțiunea perfectă. Combinatorul inteligent de baterii cu releu de mare capacitate va acorda prioritate încărcării bateriei de pornire și, atunci când este plină, releul său va permite încărcarea bateriei de serviciu de 24 V cu curentul de încărcare care este extras în mod natural din bancul de baterii, până la un maxim de 230 A, care este mai mult decât suficient. Cyrix este configurat pentru a avea o capacitate mai mare decât puterea maximă furnizată de alternatoare.
  Când autocamionul are un alternator inteligent (cu tensiune variabilă), un încărcător CC-CC sau, în cazul litiului, un dispozitiv BMS (inteligent) ar putea fi opțiunea potrivită, consultați fișele tehnice pentru informații suplimentare.
 • 04

  Aveți nevoie de energie de la rețeaua de alimentare de la țărm pentru a încărca bateria de serviciu?

  Deși este puțin probabil ca această configurație specială să necesite energie de la rețeaua de alimentare de la țărm, din cauza numărului de ore zilnice de conducere a camionului, este mai bine să fiți pregătit pentru cel mai rău caz, cum ar fi posibilitatea de a încărca bateria de pornire în caz de urgență.

  Alegerea profesioniștilor

  Încărcătorul IP22 Blue Smart 12/30 (3). Un încărcător Blue Smart IP22 încorporat furnizează un curent de încărcare de 30 Ah, încărcând peste noapte o baterie complet goală. A doua ieșire de încărcare va proteja și bateria de pornire.

Provocări profesionale?
Solicitați asistența profesionistului dvs. Victron local.

Numărul de opțiuni pentru fiecare componentă este destul de variat. Acesta este motivul pentru care instruim profesioniștii Victron Energy în a transpune perfect nevoile dumneavoastră exacte în soluții robuste. De fiecare dată, aceștia simt o profundă responsabilitate de a recomanda soluția potrivită (chiar și atunci când poate fi uneori împotriva a ceea ce clienții au inițial în vedere). Totul, pentru a vă mulțumi și a asigura siguranța investițiilor dumneavoastră pentru ani buni.
Always feel free to ask your local Victron Energy Professional
Un profesionist Victron stând în picioare lângă o mașină dotată cu echipamente Victron

Se pare că browserul dvs. nu acceptă ultimele tehnologii. Pentru a vizualiza corespunzător această secțiune, utilizați un browser modern.

Diagrama sistemului

unui sistem de baterii cu plumb-acid

Cum se transpun considerentele de design într-un sistem robust?

Încărcare

Dispozitive cu CA (monofazice)

Fiecare aparat ‚de uz casnic’ sau ‚unealtă de mare putere’ la care v-ați putea aștepta acasă sau la serviciu poate fi găsită și în sisteme energetice independente. Toate aceste dispozitive au nevoie de curent alternativ (230 V sau 110 V) pentru a funcționa.

Unele dintre aceste dispozitive, cum ar fi computerele, pot fi sensibile la calitatea curentului transformat (energia slab calitativă de rețeaua de alimentare de la țărm sau de la generator poate influența negativ calitatea). Echipamentele acționate de motor sau generatoarele de căldură pot necesita un curent de pornire ridicat. Toate invertoarele noastre produc o undă sinusoidală pură, chiar și atunci când calitatea curentului alternativ de intrare nu este chiar așa de bună, asigurând că și consumatorii sensibili pot fi alimentați și se pot bucura de o putere de vârf în general de două ori mai mare decât capacitatea nominală a invertoarelor, pentru a alimenta fără probleme chiar și cei mai solicitanți consumatori sau, practic, orice consumator.

Exemple de dispozitive de CA:

 • Heavy duty tools such as a drilling machine or a jigsaw
 • Computers
 • Phone chargers
 • Fridge and freezer
 • Lights
 • Coffee machine
 • Microwave
 • or basically any AC powered device you can think of.

Alternatoarele

Vehiculele și bărcile sunt echipate cu motor(motoare) care generează energia de deplasare, dar produc și energie electrică prin alternatoare. Alternatoarele generează energie electrică cu curent continuu (CC) din energia mecanică, care este folosită pentru a stoca energia în bancul de baterii sau pentru a alimenta direct echipamentele cu curent continuu.

Motoarele mici au de obicei alternatoare mici, motoarele mai mari, alternatoare mai mari, uneori chiar sunt echipate cu alternatoare (extra) de mare putere pentru a crește energia generată. Vehiculele, în special cele cu motoare Euro 4/5, pot veni cu alternatoare inteligente (cu tensiune variabilă), controlând energia generată în funcție de condițiile de funcționare a vehiculului. Aceasta nu îi permite să încarce un sistem de baterii secundare la un nivel utilizabil. Bateriile de serviciu cu litiu pot solicita alternatorul motorului, care probabil trebuie protejat împotriva supraîncălzirii sau uzurii timpurii.

Indiferent de alternatorul motorului dvs. sau de tipul bateriei de serviciu, Victron Energy oferă o gamă variată de soluții pentru a conecta în siguranță orice alternator la orice banc de baterii, fără a deteriora alternatorul inteligent sau bateriile. Vă rugăm să verificați fișele noastre tehnice pentru informații suplimentare. De asemenea, verificați documentația producătorului pentru a vedea ce ieșire poate oferi alternatorul dvs. La bancurile de baterii de serviciu cu litiu si alternatoarele convenționale sau inteligente, recomandăm să se calculeze la 50 % specificațiile ieșirii alternatorului, pentru a nu îl supraîncărca.

Vizualizați toate încărcătoarele noastre de CC-CC Vizualizați toate combinatoarele noastre de baterii Vizualizați toate soluțiile noastre BMS (inteligent)

Combinatoarele de baterii

Combinatoarele de baterii sunt folosite pentru a lega în siguranță bateria de pornire și bateria de serviciu în paralel.
Combinatorul de baterii va permite încărcarea bateriei de serviciu atunci când motorul este pornit (la o tensiune prestabilită). Bateria de serviciu va fi deconectată de la bateria de pornire când tensiunea scade sub nivelul tampon, prevenind descărcarea acesteia de consumatorii care sunt alimentați de bateria de serviciu. Victron Energy oferă mai multe modele de combinatoare de baterii, cu capacități variate – selectarea produsului potrivit pentru dvs. depinde de tipul sistemului pe care îl aveți.

Pornire de urgență: în cazul defecțiunii bateriei de pornire, unele combinatoare de baterii permit pornirea motorului de la bateria de serviciu, consultați fișele tehnice pentru informații suplimentare. Project-Id-Version: Victron Energy website Language: ro MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Generator: POEditor.com

Ca alternativă la utilizarea combinatoarelor de baterii, alte opțiuni pot include mai multe variante de control și configurare, în special pentru a proteja alternatoarele nereglementate de supraîncălzire și bateriile cu litiu de încărcarea/descărcarea excesivă. Pentru combinarea bateriilor cu plumb-acid, pot fi luate în considerare încărcătoare CC-CC Opțiunile pentru bateriile de serviciu cu litiu includ încărcătoare CC-CC, combinatoarele speciale pentru bateriile cu litiu (care pot fi conectate la un BMS) sau multifuncționale Smart BMS.

Vizualizați toate combinatoarele noastre de baterii Vizualizați toate încărcătoarele noastre de CC-CC Vizualizați toate soluțiile noastre BMS (inteligent)

BatteryProtect

BatteryProtect deconectează bateria de la toți consumatorii neesențiali înainte ca aceasta să se descarce sub un nivel prestabilit (descărcarea completă ar deteriora-o) sau înainte de a coborî sub pragul de la care nu mai are suficientă energie pentru a porni motorul.

BatteryProtect de la Victron Energy oferă și mai mult. Temporizatoarele de oprire încorporate asigură că toate componentele electronice vitale nu sunt deconectate din greșeală, de ex., atunci când pornirea unui motor provoacă o scurtă cădere a tensiunii. De asemenea, va reconecta totul automat când bateria este suficient de încărcată.
BatteryProtect are un comutator de la distanță, astfel încât poate fi pornit/oprit prin BMS sau un întrerupător. Versiunea inteligentă este programabilă prin aplicația VictronConnect.

Vizualizați gama noastră de modele BatteryProtect

Dongle-ul inteligent VE.Direct Bluetooth

Dongle-ul inteligent VE.Direct la Bluetooth vă permite să monitorizați dispozitivele compatibile prin aplicația gratuită VictronConnect cu ajutorul unei conexiuni Bluetooth locale, oferind informații precum starea bateriei, puterea panoului solar și multe altele.

Dongle-ul este capabil să citească date de la toate produsele cu port VE.Direct, cum ar fi sistemele de monitorizare a bateriilor din seria BMV-70x, invertoarele Phoenix cu port VE.Direct, regulatoarele de încărcare solară MPPT.

Încărcătoare

Battery chargers recharge batteries (DC) when plugged into shore power (AC).
At the same time the Victron Energy battery chargers can also power devices directly.

All Victron Energy battery chargers are developed for professional duty. Our advanced multi step charging algorithms get the best out of your battery, giving the battery the power it needs, maintaining its health, ensuring better performance... and a longer life.

Smart models work with VictronConnect, so you can check the status and configure all settings of your battery charger remotely via Bluetooth. Chargers with different waterproof ratings (IP rating) are also available. Our wide range of models makes it easy to select the right charger, saving you the cost of having to buy a larger one.

Vizualizați toate încărcătoarele noastre

Componente electronice cu CC

Echipamentele pe CC sunt proiectate să lucreze direct cu curentul care iese din bancul de baterii (curent direct). În special vehiculele și bărcile pot avea (o mulțime de) echipamente pe CC la bord (cum ar fi panouri de control, lămpi, echipamente de navigație, pilot automat, sonde de adâncime etc.).

Unele sisteme insulare mai mici pot funcționa numai pe CC, cu lămpi, televizoare sau frigidere la 12 V. Sistemele mai mari pot combina consumatorii de CA și CC

În orice caz, este important să protejați bateria împotriva descărcării excesive, pentru aceasta Victron oferă „BatteryProtect”.

Invertoarele

Invertoarele convertesc curentul continuu de la baterii în curent alternativ, alimentând în condiții de siguranță orice tip de aparate sau unelte de mare putere cu 230 V (sau 110 V în alte piețe).

Toate invertoarele Victron Energy sunt dezvoltate pentru utilizarea profesională și se bucură de o reputație de rezistență extremă chiar și în cele mai solicitante condiții. Tehnologia Pure Sine Wave (unde sinusoidale pure) încorporată alimentează în siguranță aparate electronice sensibile la fluctuațiile energetice precum computerele, puterea lor înaltă de vârf permițând valori ridicate ale curenților de pornire pentru unelte de mare putere, astfel încât să puteți alimenta orice consumator fără probleme. Eficiența lor ridicată și autoconsumul ultra scăzut asigură că energia stocată poate fi utilizată pentru a alimenta eficient consumatorii, în loc să fie nevoie să calculeze cu marje largi pentru a compensa pierderile de energie.

Modelele mai mari pot alimenta aparate industriale și poate fi furnizată energie practic nelimitată prin funcționare în paralel sau trifazată. Alte modele sunt disponibile cu încărcătoare (invertoare/încărcătoare) încorporate, care pot fi utilizate atunci când încărcarea de la rețeaua de alimentare de la țărm sau de la generator este esențială. Indiferent de necesitățile dumneavoastră, gama noastră extinsă facilitează selectarea invertorului potrivit pentru aplicația dvs., economisindu-vă costul de a cumpăra unul mai mare.

Vizualizați toate invertoarele noastre Vizualizați toate invertoarele/încărcătoarele noastre

Bateriile de serviciu

Bateria de serviciu stochează energie pentru consumatorii sistemului, oferind energie independentă în special în momentele în care sursele de alimentare nu sunt (pe deplin) disponibile.

Victron Energy oferă o varietate de tehnologii de baterii, toate concepute pentru performanță profesională, fiabilitate și durată lungă de viață în cele mai solicitante medii. Se oferă cu o garanție internațională de 2 ani, iar fișele noastre tehnice oferă o imagine fidelă asupra performanțelor și ciclurilor de viață estimate, ceea ce înseamnă că pe parcurs nu vor apărea surprize legate de investiții.

Cu toate că există numeroase opțiuni, prima alegere se face între plumb-acid și litiu și depinde în special de așteptările privind performanța, costul pe ciclu și aspectele fizice (dimensiuni/greutate).

 • Alegeți plumb-acid pentru:
 • utilizare ocazională
 • costuri de achiziție reduse
 • spațiu generos disponibil
 • încărcare normală
 • Alegeți litiu pentru:
 • utilizare zilnică
 • costuri mai scăzute per ciclu
 • probleme de greutate și spațiu limitat
 • încărcare rapidă

Alimentare de la țărm

Energia de la țărm este utilizată pentru a reîncărca bateriile și/sau pentru a alimenta echipamente mari consumatoare de curent alternativ.
Uneori, puterea de la rețeaua de alimentare de la țărm nu este chiar perfectă. S-ar putea să întâmpinați căderi de tensiune sau supratensiuni care riscă să dăuneze echipamentelor sensibile de la bord. Invertoarele Victron Energy elimină aceste probleme, transformând energia necorespunzătoare în energie perfectă.

Adesea, energia de la rețeaua de alimentare de la țărm este limitată în ceea ce privește puterea pe care o puteți consuma, de exemplu, doar 10 amperi, fără o disponibilitate mai mare. Invertoarele/încărcătoarele Victron Energy vă permit să setați un curent maxim de la rețeaua de alimentare de la țărm și să și porniți echipamente cu un consum mai mare fără a arde siguranțele: datorită Victron Energy PowerAssist, energia din baterii este adăugată fără probleme la sursa de curent alternativ, reducând automat decalajul dintre alimentare și necesar.

Sistemul de monitorizare a bateriilor

Sistemul de monitorizare a bateriilor este ca un „indicator de combustibil” pentru bateria dumneavoastră. Înregistrează cât de multă energie este consumată și încărcată. Sistemul de monitorizare a bateriilor calculează starea de încărcare, capacitatea rămasă și timpul până la golire. Tensiunea bateriei nu oferă o indicație exactă a cât de plină este bateria (mai ales când nu este sub sarcină). Sistemul de monitorizare a bateriilor o face.

Sistemele de monitorizare a bateriei Victron Energy țin evidența datelor istorice, cum ar fi numărul de cicluri de încărcare, cea mai profundă descărcare, cea mai mare tensiune, cea mai mică tensiune etc. Vă va alerta asupra condițiilor critice, cum ar fi tensiune scăzută sau încărcare scăzută, și chiar poate opri întreaga sursă de alimentare pentru a evita deteriorarea costisitoare a bateriei sau poate porni un generator.

Victron oferă sisteme de monitorizare a bateriilor cu sau fără afișaj, versiunile inteligente vă permit să urmăriți datele detaliate și să ajustați setările din aplicația noastră gratuită VictronConnect. Vizualizați toate sistemele noastre de monitorizare a bateriei

Bateriile de pornire

Bateriile de pornire sunt necesare pentru a porni motorul(motoarele). Aceste baterii sunt proiectate pentru a face față unui curent de descărcare mare și se bucură de o tehnologie diferită în comparație cu bateriile de serviciu. Pentru a evita descărcarea accidentală a bateriei de pornire, aceasta ar trebui să fie întotdeauna izolată de bateriile de serviciu. Victron Energy oferă mai multe soluții pentru diferite tipuri de sisteme.

Victron Energy oferă mai multe combinatoare de baterii. Sunt disponibile și modalități mai complexe pentru a lega în siguranță bateria de pornire și de service, inclusiv conectarea unui combinator de baterii la un BMS, produse Smart BMS multifuncționale sau încărcătoare CC-CC Aceste opțiuni pot oferi mai multe variante de control și configurare, în special pentru a proteja alternatoarele nereglementate de supraîncălzire și bateriile cu litiu de încărcarea/descărcarea excesivă.

Vizualizați toate combinatoarele noastre de baterii Vizualizați toate încărcătoarele noastre de CC-CC Vizualizați toate soluțiile noastre BMS (inteligent)

VictronConnect

Toate produsele inteligente Victron Energy pot fi monitorizate și controlate din palmă. Trebuie doar să conectați aplicația VictronConnect prin Bluetooth și veți avea acces direct la datele de performanță ale sistemului dumneavoastră. De asemenea, puteți modifica cu ușurință setările, puteți porni sau opri dispozitivele și multe altele.

Dispozitivele neinteligente cu port VE.Direct pot deveni și ele inteligente, prin utilizarea VE.Direct Bluetooth Smart dongle

De asemenea, este posibil să vă monitorizați și controlați sistemul de la distanță. Funcția VictronConnect-Remote permite ca produsele Victron cu o interfață VE.Direct să fie accesate de la distanță printr-un produs GX, prin portalul online VRM. Această caracteristică puternică permite configurarea completă a produsului și monitorizarea practic de oriunde din lume folosind aplicația VictronConnect. Experiența interfeței cu utilizatorul este ca și cum produsele ar fi fost conectate local folosind Bluetooth sau o interfață cu fir VE.Direct la USB.

Consultați capacitățile aplicației VictronConnect Vizualizați dispozitivele noastre GX
Specificațiile sistemului
Iată recomandarea noastră pentru un camion încărcat cu confort la bord, în baza unui sistem de baterii de serviciu cu plumb-acid.

Pentru a vizualiza adecvat acest tabel detaliat și întreaga secțiune, utilizați un browser modern.

Consumatorii preconizați:
CC:
Domestic CoolMatic CD 20: 480 W (40 W/h timp de 12 h/zi)

CA:
Aparat de cafea: 500 W (1000 W/h timp de 30 min/zi)
Cuptor cu microunde: 75 W (900 W/h timp de 12 min/zi)
Încărcător laptop: 240 W (80 W/h timp de 3 h/zi)
Consum zilnic de CA:
890 Wh
Consum zilnic de CC:
480 Wh
Cerințe putere de vârf CA:
1200 W
Consum maxim de energie:
1980 W
Invertoare
Inverter
Invertorul Phoenix 24/1200 VE.Direct
Funcționează cu VictronConnect atunci când este adăugat modul VE.Direct Bluetooth.
Stocare
Service battery:
2 x 12 Volți AGM de 165 Ah cu protecție la supradescărcare
Protecția baterilor:
BatteryProtect 100 A
Protejează bateria împotriva descărcării excesive. Funcționează cu aplicația gratuită VictronConnect.
Generare
Încărcarea bateriei de serviciu prin alternatorul convențional al motorului (explicația aici)
Alternator neinteligent:
130 de amperi*
* Vizualizați fișa tehnică a producătorului
Încărcare plumb-acid de la alternator:
Cyrix-ct 12/24-230
Încărcare de la rețeaua de alimentare de la țărm:
Încărcătorul Blue Smart IP22 12/30 (3)
Funcționează cu aplicația gratuită VictronConnect.
Monitorizare
Sistem de monitorizare a bateriei:
Sistemul de monitorizare a bateriei SmartShunt de 500 A sau
BMV 712
Funcționează cu aplicația gratuită VictronConnect.
Extensii
Dongle:
Dongle-ul inteligent VE.Direct la Bluetooth
Monitorizați și configurați invertorul Phoenix VE.Direct cu acest dongle Bluetooth.
Afișare listă completă Semn de omisiune orientat în jos
Afișare listă completă Semn de omisiune orientat în jos

De ce Victron Energy?

Produsele potrivite pentru lucru

Deoarece sunteți mereu pe drum, vă veți dori soluții fiabile, dar rentabile, care vă vor ajuta în anii următori. Este important să puteți selecta surse de alimentare care se potrivesc exact nevoilor dvs. și care se ridică la înălțimea specificațiilor lor, astfel încât să nu vă dezamăgească. Victron Energy oferă o gamă variată de produse modulare interconectate, care rămân fidele promisiunii lor. Acestea sunt susținute de know-how-ul celor 45 de ani de stăpânire a provocărilor energetice prin inovare.

Pictograma 45 de ani Victron Energy
Baterie cu litiu

De ce Victron Energy?

Mereu pornit. Mereu pregătit.

S-a dovedit că sistemele noastre robuste oferă o fiabilitate de neegalat în repetate rânduri. Acest aspect este susținut de calitatea noastră de lider pe piața mondială a echipamentelor de alimentare electrică pentru ambulanțe, fapt ilustrat de nenumărate povești despre invertoarele Victron Energy vechi de peste 40 de ani, care încă fac ceea ce au fost construite să facă.

Ambulanțe

De ce Victron Energy?

Fiabilitatea asigură cicluri lungi de viață

Atunci când luați decizii de investiții în alimentarea cu energie, calculele bazate exclusiv pe preț pot fi înșelătoare. Performanțele efective și ciclul de viață preconizat sunt la fel de importante. Echipamentele Victron Energy se ridică la înălțimea specificațiilor lor, atât în ceea ce privește performanțele, cât și ciclul de viață estimat (atunci când sunt utilizate conform destinației). Garanția noastră de 5 ani și politicile de reparații corecte și rapide înseamnă că investițiile dumneavoastră sunt protejate și, în majoritatea circumstanțelor, nu vă vor dezamăgi.

ani de garanție
Un profesionist Victron arătându-i clientului aplicația VictronConnect

De ce Victron Energy?

Provocările profesionale. Acceptate.

Indiferent ce alimentează componentele electronice ale vehiculelor dumneavoastră sau trusa de scule pe care o aduceți pentru lucrare, Victron Energy oferă una dintre cele mai extinse game de echipamente de alimentare de pe piață pentru a vă alimenta lucrările de geniu. Avantajul de a lucra cu un singur brand care acoperă toate cerințele înseamnă să ai o singură persoană de contact pentru actualizări sau rezolvarea oricăror probleme rare care pot apărea. Rețeaua noastră globală de profesioniști Victron Energy este instruită în baza a 45 de ani de experiență în rezolvarea problemelor. Aceștia vă pot transpune provocările în soluții robuste care vă vor menține mulțumit și vor asigura siguranța investițiilor dumneavoastră pentru ani buni.

Un profesionist Victron stând lângă echipamentele Victron în spatele mașinii

De ce Victron Energy?

Vehicule profesionale
alimentate de know-how

Vedeți cum rezolvăm provocările auto tipice
Motor condus de
Pictograma săgeată
Navigați prin know-how-ul nostru în materie de vehicule profesionale

Se pare că browserul dvs. nu acceptă ultimele tehnologii. Pentru a vizualiza corespunzător această secțiune, utilizați un browser modern.

Smart BMS CL 12/100

Combinați în siguranță orice alternator cu bateriile inteligente cu litiu.

Vizualizați o varietate de diagrame ale sistemului pentru vehicule populare
Descărcați broșura noastră
Pictogramă de descărcare
Comparație detaliată

Opinia expertului: baterii cu litiu sau AGM?

Afișează mai multe Carret icon
Încărcătorul CC-CC

Servicii profesionale de încărcare a bateriei cu Orion-TR Smart.

Victron Professional

Înregistrați-vă la următorul nostru curs online sau sesiune de instruire

Descărcați pliantul nostru

Vizualizați toate produsele noastre pentru vehicule profesionale și mai multe configurații.

VictronConnect

Informații în timp real și control complet prin aplicația noastră VictronConnect

Exemple de soluții de la partenerii noștri

Vizitați blogul nostru

Găsiți distribuitorul dvs. local

Rețeaua noastră globală consacrată de profesioniști Victron este dedicată să vă sprijine în găsirea unei soluții optime la provocările întâmpinate.

Contați pe serviciile noastre la nivel global

La Victron, considerăm esențiale asistența și serviciile prompte și competente acordate clienților noștri. În acest scop, profesioniștii rețelei noastre globale a Victron sunt la curent cu cel mai actual know-how tehnic și sunt dedicați în a vă furniza reparațiile cât mai rapid posibil.

Pentru ca dumneavoastră să vă puteți începe sau continua călătoria, oriunde v-ați afla.