Test pe teren

PV Modules

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC Dual FV.

Realtime data
-- -- Ora locală
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradierea
România
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

*Acesta esteun test pe teren și rezultatele sunt specifice acestei instalații, din acest loc.,Vă rugă să căutați cea mai bună soluție pentru propria dvs. situație, deoarece rezultatele pot varia în funcție de condițiile din mediu.

Maritim

Energie pentru a atinge orizontul și mai departe.

Indiferent dacă plecați într-o scurtă excursie de pescuit sau intenționați să navigați peste ocean, veți avea nevoie de putere fiabilă pentru a vă bucura de aventură la maxim. Totuși, la Victron credem că fiabilitatea nu este suficientă. În schimb, credem în Energie optimă. În opinia noastră, o ambarcațiune mică are nevoie de o rețea electrică inteligentă, care să se adapteze oricăror provocări pe care le puteți întâmpina. Cu o fiabilitate fără egal, fără efort și un raport calitate-preț excelent. Noi numim aceasta Energie optimă.

Energie optimă pentru toți

La Victron, veți găsi o gamă completă de produse de ultimă generație care pot satisface orice cerință. Fiecare dintre ele poate fi adaptate corespunzător la nevoile dvs. specifice. Posibilitățile sunt nelimitate, dar vă prezentăm câteva exemple pentru început:

Probleme marine tipice

Și cum le rezolvăm

Fiind noi înșine persoane care navighează pe mare, cunoaștem perfect puterea necesară pentru aceasta. Over the past 45 years we have been closely working with our clients to create even better Marine solutions.

01

Putere limitată la țărm,
confort maxim

După o zi lungă de navigare, poate doriți să porniți încălzitorul. Porniți aparatul de cafea. Utilizați cuptorul cu microunde. Înainte să vă dați seama, siguranța pentru energie de la țărm se arde. PowerAssist previne suprasarcinile, utilizând bateria ca tampon în timpul cererii curentului maxim. Și nici măcar nu veți observa.

02

Putere necorespunzătoare,
performanță neîntreruptă

În porturile aglomerate, s-ar putea să apară căderi puternice de tensiune ale puterii de la țărm. Unele generatoare au dificultăți în a produce un curent alternativ decent. Invertorul/încărcătoarele Victron se bucură de o reputație de rezistență extremă. Acestea elimină aceste probleme, transformând puterea necorespunzătoare în putere perfectă.

03

Mai multă energie,
generator mai mic

Combustibilul poate reprezenta o componentă importantă din bugetul dvs. Produsele Victron optimizează utilizarea generatorului și reduc timpul de funcționare al acestuia. Adesea, puteți opta chiar și pentru un generator mai mic. Aceasta înseamnă că veți economisi costurile de instalare, întreținere și combustibil.

04

Soare suboptim,
randament optim al panoului solar

Panourile solare dintr-un mediu marin prezintă provocări specifice: Există doar spațiu limitat și umbre ale echipamentului. Performanța lor se schimbă constant. Regulatoarele de încărcare solară Victron utilizează monitorizarea maximă extrem de rapidă a punctelor de putere pentru a stoarce fiecare picătură de energie din panourile dvs.

05

Nu întotdeauna acolo,
control perfect întotdeauna

Indiferent dacă sunteți la bord sau înapoi acasă, veți avea întotdeauna un control perfect asupra produselor noastre inteligente conectate. Vedeți instantaneu care este starea energiei. De asemenea, puteți rezolva alerte de la domiciliu.

Sistemele noastre electrice ne permit să rămânem autonomi pentru perioade îndelungate de timp, trăind confortabil și lucrând de la distanță la bordul casei noastre plutitoare.

Încărcătoarele de baterii rezistente la apă și convertoarele CC/CC fac ca concursurile de pescuit să fie cu adevărat fără griji.

Atunci când navigați în jurul globului, este crucial să aveți la bord o sursă de energie regenerabilă și fiabilă.

Echipajul lui Stødig
Leandri Language
Jon Sanders
Fondatorii Inițiativei Arctic Lifeboat
Concurs de pescuit de bibani - Liga mondială de pescuit
A navigat în jurul globului de 10 ori, fondator Oceane fără plastic
Vedeți cazul Vedeți cazul Vedeți cazul

Se pare că browserul dvs. nu acceptă ultimele tehnologii pentru a vizualiza corespunzător această secțiune, încercați să utilizați un browser modern.

Imersați-vă în lumea energiei marine

Găsiți distribuitorul dvs. local

Rețeaua noastră globală bine stabilită de profesioniștii Victron este dedicată să vă sprijine să găsiți o soluție optimă pentru provocările dvs.

Contați pe serviciile noastre globale

La Victron, considerăm că este esențial ca clienții noștri să beneficieze de servicii și asistență imediat și în mod competent. De aceea, rețeaua noastră globală de profesioniști Victron asigură cel mai înalt nivel de know-how tehnic și sunt angajați să vă asigure reparații cât mai repede posibil.

Astfel, puteți să începeți sau să vă continuați călătoria, oriunde vă aflați.