Test pe teren: module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
E
Randament solar total: --
W
România
--
--
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Aplicații marine

Energie pentru a atinge orizontul și a merge mai departe.

Indiferent dacă plecați la pescuit pentru scurt timp sau intenționați să navigați peste ocean, veți avea nevoie de energie sigură pentru a vă bucura la maximum de aventură. Cu toate acestea, la Victron credem că siguranța nu este suficientă. În schimb, credem în energie optimă. În opinia noastră, ambarcațiunile au nevoie de o rețea electrică inteligentă care să se adapteze oricăror provocări pe care le puteți întâmpina. Cu o fiabilitate fără egal, fără efort și la un excelent raport calitate-preț. Acest concept îl numim energie optimă.

Energie optimă pentru toți

La Victron, veți găsi o gamă completă de produse de ultimă generație, care pot satisface orice cerință. Fiecare poate fi adaptat nevoilor dvs. specifice. Posibilitățile sunt nelimitate, dar vă prezentăm câteva exemple pentru început:

Probleme maritime tipice

Și cum le rezolvăm

Fiind noi înșine navigatori oceanici, cunoaștem perfect necesarul de energie marină. În ultimii 45 de ani, am colaborat strâns cu clienții noștri pentru a crea soluții marine și mai bune.

01

Energie limitată la țărm,
confort maxim

După o lungă zi de navigare, poate doriți să porniți sistemul de încălzire. Porniți aparatul de cafea. Utilizați cuptorul cu microunde. Înainte să vă dați seama, siguranța rețelei de alimentare de la țărm se arde. PowerAssist previne suprasarcinile, utilizând bateria ca tampon în perioadele solicitate de puterea de vârf. Și nici măcar nu veți observa.

02

Putere necorespunzătoare,
performanțe neîntrerupte

În porturile aglomerate, s-ar putea să apară căderi bruște de tensiune ale rețelei de alimentare de la țărm. Unele generatoare au dificultăți în a produce un curent alternativ decent. Invertorul/încărcătoarele Victron se bucură de o reputație de rezistență extremă. Elimină aceste probleme, transformând puterea necorespunzătoare în energie optimă.

03

Mai multă energie,
generator mai mic

Combustibilul poate reprezenta o parte importantă a bugetului dvs. Produsele Victron optimizează utilizarea generatorului și îi reduc timpul de funcționare. Adesea, puteți opta chiar și pentru un generator mai mic. Aceasta înseamnă că veți economisi costuri de instalare, de întreținere și de combustibil.

04

Soare suboptim,
randament optim al panourilor solare

Panourile solare dintr-un mediu marin prezintă provocări specifice: spațiul de amplasare este limitat și echipamentele îl umbresc. Performanțele acestora se schimbă constant. Regulatoarele de încărcare solară Victron utilizează monitorizarea ultra-rapidă a punctului de putere maximă pentru a stoarce fiecare picătură de energie din panourile dvs.

05

Nu întotdeauna acolo,
control perfect întotdeauna

Indiferent dacă sunteți la bord sau v-ați întors acasă, veți avea întotdeauna un control perfect asupra produselor noastre inteligente conectate. Vedeți instantaneu starea energiei. De asemenea, puteți depana alerte de la domiciliu.

Sistemele noastre electrice ne permit să rămânem autonomi energetic pentru perioade îndelungate, trăind confortabil și lucrând de la distanță la bordul casei noastre plutitoare.

Încărcătoarele de baterii și convertizoarele CC/CC rezistente la apă fac concursurile de pescuit cu adevărat lipsite de griji.

Atunci când navigați în jurul globului, este crucial să aveți la bord o sursă de energie regenerabilă și fiabilă.

Echipajul lui Stødig
Leandri Language
Jon Sanders
Fondatorii Inițiativei Arctic Lifeboat
Competiție de pescuit la biban – Campionatul mondial de pescuit
Au navigat de 10 ori în jurul lumii, fondatori ai Oceane fără plastic
Vizualizați cazul Vizualizați cazul Vizualizați cazul

Se pare că browserul dvs. nu acceptă ultimele tehnologii. Pentru a vizualiza corespunzător această secțiune, utilizați un browser modern.

Imersați-vă în lumea energiei marine

Găsiți distribuitorul dvs. local

Rețeaua noastră globală consacrată de profesioniști Victron este dedicată să vă sprijine în găsirea unei soluții optime la provocările întâmpinate.

Contați pe serviciile noastre la nivel global

La Victron, considerăm esențiale asistența și serviciile prompte și competente acordate clienților noștri. În acest scop, profesioniștii rețelei noastre globale a Victron sunt la curent cu cel mai actual know-how tehnic și sunt dedicați în a vă furniza reparațiile cât mai rapid posibil.

Pentru ca dumneavoastră să vă puteți începe sau continua călătoria, oriunde v-ați afla.