test pe teren

Module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Date în timp real
-- -- ora locală
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță
România
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Randament solar total: --

Split-cell

2500Wp --
Randament solar total: --

Poly

2500Wp --
Randament solar total: --

PERC

2500Wp --
Randament solar total: --

* Acesta esteun test pe teren și rezultatele sunt specifice instalației particulare de la locația în cauză.,vă rugăm să căutați cea mai bună soluție pentru cazul dvs. specific, întrucât rezultatele pot diferi în funcție de influențele mediului.

Instruire

Instruirea online Victron vă oferă oportunitatea de a învăța în ritmul dvs., și la cerere. Fiecare dintre videoclipurile de instruire conține un examen pentru completarea lecției, și dvs. veți primi un „Certificat de finalizare” la finalizarea cu succes a fiecărui examen. Lecțiile și examenele sunt gratuite și după ce vă înregistrați, veți putea alege cel mai potrivit curs pentru dvs. sau să finalizați toate cursurile disponibile. Putețiconsulta cursurile înainte de a vă înregistra aici.

Evenimentele Victron live, în persoană, sunt o sursă inestimabilă pentru instruirea cu privire la produsele Victron. Veți avea ocazia de a întâlni alte persoane calificate din domeniu și să faceți practică pe echipamente. De asemenea, Victron oferă webinarii cursuri online disponibile în direct, de regulă prezentate de managerii de vânzări ai Victron.

Unele înregistrări ale cursurilor online Victron sunt disponibile tuturor și se găsesc în arhiva cursurilor online anterioare ale Victron..

Toate instruirile Victron necesită un cont profesional Victron gratuit, pe care îl puteți crea aici.

cursuri online

Filtrare după limbă

Căutăm țara dvs...

Evenimente

Filtrare după țară

Căutăm țara dvs...

Filtrare după limbă

Căutăm țara dvs...