Test pe teren

PV Modules

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC Dual FV.

Realtime data
-- -- Ora locală
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradierea
România
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

*Acesta esteun test pe teren și rezultatele sunt specifice acestei instalații, din acest loc.,Vă rugă să căutați cea mai bună soluție pentru propria dvs. situație, deoarece rezultatele pot varia în funcție de condițiile din mediu.

Instruire

Instruirea online Victron vă oferă oportunitatea de a învăța în ritmul dvs., și la cerere. Fiecare dintre videoclipurile de instruire conține un examen pentru completarea lecției, și dvs. veți primi un „Certificat de finalizare” la finalizarea cu succes a fiecărui examen. Lecțiile și examenele sunt gratuite și după ce vă înregistrați, veți putea alege cel mai potrivit curs pentru dvs. sau să finalizați toate cursurile disponibile. Putețiconsulta cursurile înainte de a vă înregistra aici..

Evenimentele Victron live, în persoană (Live in person Victron Events), sunt o sursă inestimabilă pentru instruirea cu privire la produsele Victron. Veți avea ocazia de a întâlni alte persoane calificate din domeniu și să faceți practică pe echipamente. De asemenea, Victron oferă webinarii Webinarii disponibile live, de regulă prezentate de managerii de vânzări Victron.

Unele înregistrări ale webinar-urilor Victron sunt disponibile tuturor persoanelor și sunt disponibile în înregistrări anterioare webinarii (Webinar Past Recordings).

Toate instruirile Victron necesită un cont profesional Victron gratuit, pe care îl puteți crea aici..

Webinarii

Filtrare după limbă

Căutați țara dvs.

Evenimente

Filtrare după țară

Căutați țara dvs.

Filtrare după limbă

Căutați țara dvs.