Test pe teren

PV Modules

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC Dual FV.

Realtime data
-- -- Ora locală
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradierea
România
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

*Acesta esteun test pe teren și rezultatele sunt specifice acestei instalații, din acest loc.,Vă rugă să căutați cea mai bună soluție pentru propria dvs. situație, deoarece rezultatele pot varia în funcție de condițiile din mediu.

Înapoi la rezultate

Se încarcă...

Pe cine să contactați

Diferitele noastre tipuri de dealeri

Cu ajutorul unei rețele atent selectate de dealeri, Victron Energy oferă un service la nivel mondial. Ne străduim să vă asigurăm că sunteți întotdeauna sfătuiți și deserviți în cel mai bun mod posibil. Toți dealerii noștri sunt instruiți să traducă nevoile dvs. exacte în soluții robuste. Cea mai bună persoană de contactat va depinde de nevoile dvs. actuale și viitoare de service.

Guy explaining Victron gear to someone else

Cereți dealerilor noștri soluția potrivită

Victron Energy oferă una dintre cele mai mari game de produse de pe piață. Avem peste 750 de reprezentanți profesioniști în întreaga lume. Ei vă pot oferi cele mai bune soluții de alimentare, indiferent de provocare.

Dealerii Victron Energy sunt întotdeauna bucuroși să vă ajute și sunt dedicați pentru a vă oferi sfaturile potrivite, chiar și atunci când aveți în minte lucruri diferite. Ei fac tot ce pot pentru a vă păstra investițiile în siguranță și mulțumiți pentru anii următori.

Pentru sfaturi sau o verificare rapidă, nu ezitați să contactați specialiștii noștri locali, inclusiv magazinele online*.

De unde se poate cumpăra?

Vă recomandăm să alegeți un dealer Victron Energy care să corespundă cel mai bine nevoilor dvs. actuale și viitoare de servicii și asistență și care să fie specializat în tipul de aplicație (de exemplu, marină/vehicule).

Ce servicii pot aștepta?

Magazin retail/online

Dacă aveți întrebări despre produse, specificații, sfaturi pentru achiziție ajutor cu designul sistemelor de bază sau asistență pentru utilizator, contactați distribuitorii care oferă servicii retail și în magazin online.

Program de instalare

Dacă doriți ca sistemul să fie instalat pentru dvs. sau aveți nevoie de servicii suplimentare, pe lângă sfaturi pentru produse și design sisteme de bază, precum instalare la fața locului (viitoare), întreținere și asistență sau aveți nevoie de (configurări) sisteme avansate, contactați distribuitorii care oferă servicii de instalare.

Achiziție și sfaturi Distribuitor/
Magazin web
Program de instalare
Product and purchase
advice
Vânzări directe
Design sisteme de bază
Design sisteme avansate
or configurations
On-site installation and maintenance
*Atunci când comandați de pe magazine online deținute direct de distribuitori sau când achiziționați de pe piețe ca Amazon, Ebay sau similare de la un distribuitor autorizat Victron Energy, puteți să îi contactați oricând pentru o verificare rapidă sau sfaturi. Cu toate acestea, rețineți că Victron Energy nu vinde direct: un distribuitor pregătit este întotdeauna implicat.

Ce asistență pot aștepta?

Dacă considerați că aveți nevoie de mai mult de asistență pentru utilizator de primă linie sau asistență la fața locului, acum sau în viitor, contactați distribuitorii care oferă servicii de instalare.

În caz de probleme, accesați support page sau contactați distribuitorul de unde ați achiziționat produsul, acesta este instruit pentru asistență de primă linie și vă poate asista cu problema dvs.

Nu știți de unde ați cumpărat produsul? Creați un service request pentru a vă conecta cu distribuitorul dvs. inițial, pe baza numărului de serie al produsului și vom organiza contactul.

Suport Distribuitor/
Magazin web
Program de instalare
First line user support
Asistență clienți avansată
On-site support
Cereri garanție/reparații

Pentru asistență, contactați întotdeauna distribuitorul de unde ați achiziționat produsul.

Pe cine contactați pentru garanție sau reparații?

Pentru cereri de garanție sau reparații, contactați distribuitorul dvs. Nu știți de unde ați achiziționat produsul? Creați oservice request (cerere de servicii) pentru a vă conecta cu distribuitorul dvs. inițial, pe baza seriei produsului dvs. și vom organiza contactul

Want to become a Victron Professional?

Noi distribuitori, comercianți, OEM sau instalatori pot contacta echipa de vânzări locală Victrondin regiunea dvs. pentru a identifica opțiunile cele mai potrivite pentru dvs.

Man working on Victron equipment

Why Victron Energy?

Victron Energy has a wide range of modular connected products that deliver energy on time, every time. Victron equipment lives up to their specifications, both in terms of performance and expected life cycle (when used as designed). Our 5 year warranty and fair and fast repair policies mean your investments are protected and under most circumstances, won’t let you down.

Our global network of highly trained distributors, installers and service partners are always on hand to help. From stock advice, installation recommendations, after-care and technical support. With the Victron Energy team, their partners and community you can always be sure the power of know how is by your side.

Thanks to our customer feedback loop, data and knowledge sharing, we innovate 24/7. We are powered by know-how, it keeps us going and our users going - ensuring investment returns for years to come.

Powered by know how

Victron Energy
Energy. Anytime. Anywhere.