test pe teren

Module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Date în timp real
-- -- ora locală
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță
România
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Randament solar total: --

Split-cell

2500Wp --
Randament solar total: --

Poly

2500Wp --
Randament solar total: --

PERC

2500Wp --
Randament solar total: --

* Acesta esteun test pe teren și rezultatele sunt specifice instalației particulare de la locația în cauză.,vă rugăm să căutați cea mai bună soluție pentru cazul dvs. specific, întrucât rezultatele pot diferi în funcție de influențele mediului.

Asistență

Garanție și reparații

După decenii de stăpânire a provocărilor de putere prin inovație, știm cum să creăm o gamă largă de produse conectate robuste, care continuă să funcționeze chiar și în cele mai dure climate. Acest lucru combinat cu garanția noastră standard de 5 ani va oferi liniște sufletească pentru anii următori. Și dacă lucrurile merg prost, fiți siguri că serviciile noastre rapide și corecte de reparații oferite prin rețeaua noastră mondială de distribuitori vă sunt alături.
warranty

5 ani garanție

Poate fi extinsă până la 10 ani

Victron Energy oferă 5 ani garanție standard pentru produsele de alimentare*. *Garanția noastră standard de 5 ani poate fi extinsă la 10 ani cu încă 10 % din investiția inițială. Contactați-vă distribuitorul pentru mai multe informații sau trimiteți o cerere de asistență distribuitorului pentru gestionarea cazurilor de garanție. * cu excepția bateriilor noastre: la bateriile plumb-acid oferim 2 ani garanție și 3 ani pentru Litiu.

Reparații

Rețea de reparații la nivel mondial

Our authorised dealers are responsible to provide you with instructions for a fast and efficient repair. They can rely on our large, worldwide repair network that covers even the most remote areas with a fast and fair service.