Acest site este pe deplin alimentat cu energie solară.

Încercaţi demo VRM
Raport energie solar totală produsă
MWh
Waţi
Randament solar

Utilizați aplicația VictronConnect pentru a configura, monitoriza, actualiza și diagnostica produsul dvs. Victron. Disponibilă pentru Android, iOS, Windows și macOS X.

Aplicația se poate conecta la produse Victron prin Bluetooth, USB și Wi-Fi/LAN/Internet.

Monitorizare

Informații în timp real, control complet

Obțineți date în timp real și istorice pentru orice produs Victron prin Bluetooth, USB sau rețeaua dvs. locală prin dispozitivul GX. VictronConnect funcționează pe telefonul dvs. iOS și Android, precum și pe laptopul dvs. Windows sau Mac, totul prin intermediul unei interfețe intuitive și simple.

Operare

Controlați facil dispozitivele dvs.

Suplimentar față de monitorizare, vă puteți opera dispozitivul. Controlați facil limita curentului de intrare a alimentării de la țărm prin intermediul aplicației VictronConnect. Alături de cheia digitală VE.Bus, aceasta este o interfață ideală pentru utilizatori începători pentru un sistem complet RV sau Victron marin.

Configurare

Configurare

VictronConnect este instrumentul perfect pentru ca instalatorii să configureze rapid și eficient un sistem după cablarea acestuia.

Actualizări firmware

Actualizarea firmware sigură și facilă

Cu ajutorul VictronConnect, puteți efectua o actualizare firmware sigură, rapidă și facilă pentru produsele Victron. Nu este necesară o conexiune la Internet; de asemenea, nu trebuie selectate sau descărcate fișiere. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la produs.

VictronConnect

VictronConnect vă permite să obțineți informații în timp real cu privire la stare și să configurați orice produs Victron care are fie suport Bluetooth încorporat fie este conectate la o cheie digitală VE.Direct Bluetooth Smart.

Descărcări

Găsiţi un reprezentant Victron Energy în apropiere.

Găsiți un distribuitor