test pe teren

Module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Date în timp real
-- -- ora locală
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță
România
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Randament solar total: --

Split-cell

2500Wp --
Randament solar total: --

Poly

2500Wp --
Randament solar total: --

PERC

2500Wp --
Randament solar total: --

* Acesta esteun test pe teren și rezultatele sunt specifice instalației particulare de la locația în cauză.,vă rugăm să căutați cea mai bună soluție pentru cazul dvs. specific, întrucât rezultatele pot diferi în funcție de influențele mediului.

VRM - Monitorizare la distanță

Monitorizați, gestionați și optimizați sistemele dvs. Victron Energy de la distanță și descoperiți din timp potențialele probleme prin setarea de alerte și alarme. Având cea mai recentă soluție de monitorizare la distanță de pe planetă, sunteți întotdeauna în control perfect, de oriunde vă aflați în lume.

VRM este gratuit și funcționează cu un dispozitiv GX, ca de exemplu Cerbo GX cu o conexiune la Internet sau GlobalLink 520 pentru sisteme mai mici. 

Monitorizați

Analize în timp real. Control complet

Monitorizați nivelul de încărcare a bateriei, consumul de putere, producția de putere solară, generatorul și rețeaua în timp real. Optimizați producția și utilizarea de energie cu grafice istorice și rapoarte de analiză detaliate. Descoperiți potențialele probleme din timp prin setarea alertelor și urmăriți alerte pentru a împiedica defectarea definitivă a sistemului.

Gestionați

Instalați oriunde. Gestionați de oriunde

Verificați cu ușurință conexiunea de putere de la țărm și temperaturile bateriei, porniți invertorul, porniți/opriți (automat) generatoarele sau setați chiar și perioade de liniște pentru a evita pornirea generatorului în miezul nopții. Prin intermediul VRM, puteți modifica orice setare, puteți urmări alarme, efectua verificări de diagnoză și puteți rezolva provocări de oriunde vă aflați.

Optimizați

Ajustați la viața reală în timp real

Având în vedere că circumstanțele vieții reală sunt în continuă schimbare atunci când trăiți autonom, analizele și acțiunile pe baza parametrilor reali sunt cruciale pentru performanța optimă a sistemului și utilizarea acestuia. Cu VRM, instalați ușor reguli inteligente, astfel încât sistemul să poată înfrunta probleme din viața reală în timp real. Cu analizele datelor, utilizatorii autonomi își pot adapta comportamentul de utilizare a energiei pentru un echilibru mai bun cu producția de energie, de exemplu, folosirea aparatelor care consumă mult numai atunci când producția de energie solară este suficientă.

Servicii de întreținere proactive

Obțineți liniștea atunci când trăiți autonom

Mulțumită know-how-ului care susține produsele noastre conectate, VRM oferă cel mai ridicat nivel de control. Mai multe sisteme pot fi ușor monitorizate și gestionate de la distanță. Vizitele la locul respectiv nu mai sunt necesare și pot fi pregătite mai bine, atunci când este necesar. Lucrul cu VRM înseamnă noi oportunități de afaceri, precum servicii proactive și contracte de întreținere pentru profesioniștii instalatori.

Descărcări

Găsiți un distribuitor Victron Energy în apropierea dvs.

Găsiți un distribuitor