test pe teren

Module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Date în timp real
-- -- ora locală
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță
România
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Randament solar total: --

Split-cell

2500Wp --
Randament solar total: --

Poly

2500Wp --
Randament solar total: --

PERC

2500Wp --
Randament solar total: --

* Acesta esteun test pe teren și rezultatele sunt specifice instalației particulare de la locația în cauză.,vă rugăm să căutați cea mai bună soluție pentru cazul dvs. specific, întrucât rezultatele pot diferi în funcție de influențele mediului.

Credem că a avea o înțelegere asupra instalației dvs. este un factor cheie în menținerea și operarea soluțiilor dvs. de energie în afara rețelei. In afara rețelei nu ar trebui să însemne off-line(deconectat), așa că am creat GlobalLink 520. Acest dispozitiv va aduce conectivitate 4G LTE-M la toate dispozitivele activate VE.Direct fără taxe lunare sau abonamente, în primii cinci ani. 

Conectivitate globală cu 4G LTE-M

LTE-M este abrevierea pentru LTE Cat-M1 sau Long Term Evolution (Evolutie pe Termen Lung) (4G), categoria M1. Această tehnologie celulară este concepută pentru a conecta Internetul dispozitivelor la turnurile 4G existente prin utilizarea de energie redusă. LTE-M acceptă transferuri și roaming, astfel încât este posibil să utilizați acest dispozitiv într-un vehicul în mișcare, cum ar fi o rulotă. Consultați manualul nostru GlobalLink 520 pentru a vedea dacă LTE-M este confirmat oficial că este disponibil în zona dvs. Acoperirea crește în fiecare săptămână pe măsură ce furnizorii locali lansează suportul. Achiziția dvs. include 5 ani de conectivitate, deci nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la achiziționarea unui pachet de date separat și a unei cartele SIM.

Monitorizare și control ușor al sistemului

GlobalLink 520 vine cu două porturi VE.Direct, care vă permit să conectați până la două dispozitive VE.Direct, cum ar fi un monitor baterie BMV și/sau un controler de încărcare solar MPPT direct la VRM. Cu două intrări digitale care acționează și ca contoare de impulsuri și ca releu controlabil de la distanță, este o soluție perfectă pentru a vă monitoriza și controla instalarea.

Antena incorporată

GlobalLink 520 vine cu o antenă încorporată, concepută pentru a funcționa pe tot globul. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de o recepție mai bună sau doriți să instalați modulul într-o dubă utilitară, de exemplu, este de asemenea posibil să montați o antenă externă.

Suport RuuviTag

GlobalLink 520 suportă senzorii de temperatură RuuviTag. Acești senzori alimentați de la baterie se conectează prin BLE și se pot configura ușor prin VictronConnect. Toate datele, precum temperatura, umiditatea și presiunea aerului de la senzorii RuuviTag, vor fi disponibile în VRM.

Victron Remote Management

Portalul online Victron Remote Management (VRM) vă oferă acces la instalarea dvs., de oriunde, oricând. În VRM puteți verifica starea produselor conectate, puteți vizualiza graficele detaliate cu istoricul energiei dvs., puteți genera rapoarte analitice detaliate și chiar puteți configura alarme automate în caz că ceva nu merge bine.

VictronConnect

VictronConnect vă permite să obțineți informații în timp real cu privire la stare și să configurați orice produs Victron care are fie suport Bluetooth încorporat, fie este conectat printr-un dongle inteligent VE.Direct Bluetooth.

Descărcări

Găsiți un distribuitor Victron Energy în apropierea dvs.

Găsiți un distribuitor