Test pe teren: module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
E
Randament solar total: --
W
România
--
--
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS

Regulatoarele de încărcare solară SmartSolar MPPT RS sunt soluțiile Victron pentru sisteme cu serii mari de panouri fotovoltaice conectate care încarcă seturi de bateri 48 VCC. Acest produs este perfect pentru sisteme de baterii autonome și conectate la rețea

Disponibil cu un model de 5,76 kW și 11,52 kW, iar funcțiile includ o intrare solară de funcționare mare de 65-450 VCC, intrări de monitorizare independentă, conectivitate integrală, conexiuni panouri fotovoltaice izolate, ecran de afișare, parametri de încărcare ai bateriei complet programabili și răcire activă. Noul design al carcasei din metal și conexiunile electrice complet acoperite îmbunătățesc siguranța și conferă un aspect modern preentării, conform celei mai recente game de produse Victron.

Modele: 48 Volt

MPPT: Urmărire a punctului electric maxim ultrarapidă

Regulatorul de încărcare solată SmartSolar RS se conectează la o serie de panouri fotovoltaice între 65 și 450 Volt Voc și vă va încărca eficient setul de baterii 48 V cu 100 A sau 200 A. Setările de încărcare sunt complet programabile și pot fi configurate pentru diferite compoziții chimice ale bateriilor, precum plumb-acid, litiu și altele.

Configurați și monitorizați cu VictronConnect

Regulatorul de încărcare SmartSolar RS poate fi controlat și configurat la distanță prin Bluetooth prin aplicația VictronConnect. Aceasta permite configurarea, gestionarea și obținerea informațiilor privind dispozitivul dintr-o privire, precum tensiunea și curentul bateriilor, tensiunea și curentul panourilor fotovoltaice, date istorice și tendințe.

Conectarea în cascadă a unităților suplimentare

Regulatorul de încărcare SmartSolar RS este dotat cu porturi VE.Can bus. Aceasta permite comunicarea cu unități SmartSolar RS & VE.Can MPPT suplimentare. Unitățile suplimentare sunt pur și simplu „conectate în cascadă” una cu cealaltă cu un cablu RJ45.
La conectarea între unități, toate regulatoarele de încărcare își vor sincroniza etapele de încărcare. De asemenea, acestea își pot trimite datele lor prin același cablu, pentru monitorizare cu un dispozitiv GX (precum Cerbo GX).

Monitorizare și control la distanță

Dacă dispozitivul GX este conectat la internet, portalul Victron Remote Management (VRM) oferă acces la puterea completă a regulatoarelor dvs. de încărcare SmartSolar RS.
Dacă instalația dvs. este conectată la un dispozitiv GX și Internet, portalul Victron Remote Management (VRM) oferă acces la puterea completă a MPPT-ului dvs., oricând, oriunde, gratuit. 
Pentru instalări la distanță - chiar și atunci când nu este conexiune la internet în apropiere - puteți monitoriza MPPT-ul dvs. prin conectarea  GlobalLink 520.

Afișaj SmartSolar

Regulatorul de încărcare SmartSolar RS este dotat cu un afișaj pe panoul frontal. Afișajul indică tensiunea bateriilor, curentul de încărcare și tensiunile de la ambele sisteme în mod individual, inclusiv cifrele instantanee și totale și starea unității, inclusiv orice eventuale coduri de eroare.

Conexiuni I/O

Regulatorul de încărcare SmartSolar RS este dotat cu un releu programabil și opțiuni pentru detectarea la distanță a temperaturii și tensiunii. Intrarea la distanță poate accepta Victron smallBMS și alte tipuri de BMS cu semnale de permitere a încărcării.  

VictronConnect

VictronConnect vă permite să obțineți informații în timp real cu privire la stare și să configurați orice produs Victron care are fie suport Bluetooth încorporat, fie este conectat printr-un dongle inteligent VE.Direct Bluetooth.

Downloads & Support

Instruirea online Victron

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre acest produs, avem disponibil un curs de instruire online. Instruirea include un videoclip, link-uri către resurse de referință importante și un examen pentru a vă testa cunoștințele. Finalizarea cu succes este recompensată cu un certificat. Instruirea online necesită un cont gratuit de profesionist Victron.

Găsiți un distribuitor Victron Energy în apropierea dvs.

Găsiți un distribuitor