Acest site este pe deplin alimentat cu energie solară.

Încercaţi demo VRM
Raport energie solar totală produsă
MWh
Waţi
Randament solar
Invertoarele vă permit să alimentați echipamentul de uz casnic, care necesită 230V/120V CA, care utilizează baterii „pentru agrement” sau „auto” cu putere de 12V, 24V sau 48V CC.
Modele: 250VA, 375VA, 500VA, 800VA, 1200VA

Foarte fiabile - construite pentru viitor

Invertoarele Phoenix sunt construite pentru a rezista. Acestea au topologie complexă de transformator toroidal și cu punte H, fiind potrivite pentru alimentarea elementelor electronice sensibile. Acestea sunt protejate la suprasarcină, temperatură și scurtcircuit.

Ieșire de putere maximă - impulsuri complete

Anumite dispozitive electronice, și în special acelea care au un motor electric, necesită un scurt impuls de energie pentru a porni, care este mult mai mare decât consumul lor nominal de energie electrică. Nicio problemă, invertorul Phoenix are capacitatea importantă în industrie de a face față la puteri maxime.

Alarme, opriri și reporniri inteligente.

Un consum mare de curent la pornire poate declanșa alarme false și opriri. Phoenix ia acest lucru în considerare și se oprește doar în cazul unei suprasarcini persistente. Opririle inteligente vor fi urmate de o serie de reporniri pentru a elimina „alarmele false”.

Conservați curent cu modul Eco

În modul Eco invertorul se oprește atunci când curentul nu mai este necesar. Phoenix verifică priza la fiecare câteva secunde și pornește din nou curentul în mod automat dacă este necesar.

Setări configurabile de către utilizator

Phoenix are un port de comunicare care permite accesul la informații privind starea, la alarme și opriri automate cu voltaj scăzut, configurabile de către utilizator. Opririle vor fi urmate de o serie de încercări de repornire inteligente. Setările utilizatorului pot fi accesate de pe propriul computer sau de pe dispozitivul mobil prin intermediul VictronConnect - aplicația noastră care poate fi utilizată în mod gratuit.

VictronConnect

VictronConnect lets you get live status information and configure any Victron products which either have Bluetooth built-in, or are connected to a VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Descărcări

Găsiţi un reprezentant Victron Energy în apropiere.

Find a dealer