Test pe teren

PV Modules

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC Dual FV.

Realtime data
-- -- Ora locală
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradierea
România
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

*Acesta esteun test pe teren și rezultatele sunt specifice acestei instalații, din acest loc.,Vă rugă să căutați cea mai bună soluție pentru propria dvs. situație, deoarece rezultatele pot varia în funcție de condițiile din mediu.

Rezervorul GX 140 preia citiri de la până la patru senzori de nivel al rezervorului. Este un accesoriu pentru gama noastră de produse de monitorizare a sistemului GX, dintre care Cerbo Gx este modelul cel mai des utilizat.

Nivelurile rezervoarelor pot fi citite local în sistem, a se vedea captura de ecran, precum și de la distanță prin portalul nostru VRM Portal.

Rezervorul GX este compatibil cu transmițătorii de curent (4 până la 20 mA), precum și cu transmițătorii de tensiune (0 până la 10 V). Conexiunea la dispozitivul GX se face prin USB, care este și modul în care este alimentat rezervorul GX: nu sunt necesare cabluri de alimentare suplimentare.

Cablajul emițătorului rezervorului este păstrat cât mai simplu posibil: două dintre cele patru intrări furnizează o sursă de alimentare de 24 V, pentru a alimenta transmițătorul. Celelalte două canale necesită o sursă de alimentare externă și există o alimentare în terminal împreună cu ieșiri cu siguranțe pentru a facilita acest lucru.

Limitele superioare și inferioare sunt configurabile, pentru a permite utilizarea transmițătorilor care furnizează doar o parte a scalei, de exemplu de la 0 la 5 V.

Pentru a asigura o citire stabilă, citirile sunt amortizate în medie. Amortizarea poate fi configurată între 1 și 60 de secunde.

Senzorii defecți și problemele de cablare sunt detectate: se va declanșa o alarmă atunci când valorile sunt în afara gamei.

Pentru aplicații marine, dispozitivul GX poate transmite aceste niveluri de rezervor pe rețeaua NMEA 2000 pentru a fi preluate de alte afișaje, cum ar fi un MFD.

Descărcări

Găsiţi un reprezentant Victron Energy în apropiere.

Găsiți un distribuitor