Test pe teren: module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
E
Randament solar total: --
W
România
--
--
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Furgonetă de livrare răcită

Păstrați mărfurile la rece. Fără gălăgie.

Atunci când livrați produsele dumneavoastră populare refrigerate sau congelate, veți dori să aveți o soluție de alimentare fără probleme, care vă permite să țineți ochii pe drum în timp ce păstrați alimentele perfect răcite pentru consum. Din ce în ce mai multe orașe cer acum ca motoarele să fie oprite în timpul staționării, unele orașe chiar interzic utilizarea generatoarelor zgomotoase în centrele lor. Soluția aici constă în alternativa electrică pentru timpul de așteptare oferită de numeroși producători. Când motorul este oprit, bateria de serviciu alimentează echipamentul frigorific pentru a ține produsele la rece.

Componentele sistemului modular Victron Energy le permit profesioniștilor în frigotehnică să construiască un sistem complet care se potrivește exact specificațiilor și bugetului solicitate. Avantajul de a lucra cu un singur brand înseamnă să ai o anume persoană de contact pentru actualizări sau rezolvarea oricăror probleme rare care pot apărea. Rețeaua globală a profesioniștilor Victron Energy are peste 45 de ani de experiență și aceștia sunt pregătiți, dispuși și capabili să transpună provocările dumneavoastră în soluții robuste care aduc energia know-how-ului alături de dumneavoastră.

Rece, nezgomotos, verde.

În funcție de volumul care trebuie răcit, producătorii de echipamente frigorifice oferă diverse opțiuni. Furgonetele mici se pot baza pe echipamente frigorifice în modul de așteptare, prin răcirea alimentată cu curent continuu (12/24 V). Camioanele sau remorcile mai mari operează mai eficient cu răcirea cu curent alternativ (110/230 V) în modul de așteptare, din cauza complicațiilor la cablare ridicate de acești mari consumatori de energie.

Deocamdată, să presupunem că proiectăm un sistem de răcire de dimensiuni medii bazat pe CC la o autoutilitară Mercedes Sprinter.

Consum zilnic de energie

1875 Wh

Cerințe putere de vârf

1000W

în acest exemplu

Consumul zilnic de energie se calculează prin însumarea tuturor consumatorilor X timpul cât vor fi folosiți într-o zi: 750 W x 2,5 ore de funcționare în modul de așteptare de la baterie. Adunați puterea în wați a tuturor consumatorilor utilizați simultan pentru a calcula puterea de vârf necesară.

Alegeri clare

Construcția sistemelor

Considerente

Mai jos, se regăsesc unele dintre principalele considerente privind designul explicate, faceți clic pe întrebări pentru recomandările inginerilor noștri.

 • 01

  Ce tip și ce capacitate a bateriei de serviciu sunt suficiente?

  Victron Energy oferă numeroase opțiuni pentru bateria de serviciu, însă atunci când necesarul zilnic de energie este extrem de intens și încărcarea super-rapidă este esențială, bateriile cu litiu sunt de departe cea mai bună alegere. Din punct de vedere economic: în comparație cu plumb-acidul, litiul are un cost pe ciclu mai mic datorită duratei de viață de ±3000 de încărcări/descărcări la o rată de descărcare de 70 % și este extrem de ușor, ceea ce economisește combustibil. Folosirea tehnologiei pe bază de litiu conduce și la consecințe diferite pentru celelalte componente ale sistemului care sunt conectate direct la baterii (sau le gestionează).
  Victron Energy oferă baterii de o calitate excepțională, cu caracteristici de înaltă performanță, temeinic testate. Fișele noastre tehnice oferă o imagine fidelă asupra performanțelor și ciclurilor de viață estimate, ceea ce înseamnă că pe parcurs nu vor apărea surprize legate de investiții. Gama largă a bateriilor noastre

  Alegerea profesioniștilor

  Lithium 12,8V Smart 200Ah. This extremely compact and light box is packed with a staggering 2560 kWh of energy, more than enough to supply the 1.9k daily energy consumption, even when keeping 20% in reserve for life cycle reasons. In this case, the 750W cooling needed to be able to run for 2,5 hours per day in standby mode. Providing 5 hours of cooling in standby mode (assuming the cooling actually runs 50% of the time and the engine powers the cooling directly when driving). Thanks to the fast charging characteristics of Lithium, the battery can be fully charged by the engines’ two alternators in just over 2 hours when fully discharged. Since the cooling is powered again by the engine, all the available amps can be dedicated to battery charging. See also ‘Combining a smart alternator with a second, high powered alternator to fast charge a lithium service battery safely'.
 • 02

  Combinarea unui alternator inteligent și a unui al doilea alternator de mare putere pentru a încărca rapid o baterie de serviciu cu litiu în condiții de siguranță.

  Stăpâniți toate provocările generate de combinarea alternatoarelor (inteligente), a bateriilor de pornire și de serviciu (litiu sau plumb-acid) cu gama noastră extinsă de încărcătoare CC-CC, combinatoarele de baterii sau produsele Smart BMS. Soluțiile noastre sunt special concepute pentru vehicule și se asigură că, atât bateriile de serviciu cu plumb-acid, cât și cele cu litiu pot fi descărcate/încărcate corespunzător, fără a deteriora alternatorul (inteligent) sau bateriile.

  Printre alți factori, soluția potrivită depinde în primul rând de combinația dintre alternatorul(-ele) dvs. (inteligent(-e) sau convențional(-e)) și tipul bateriei de serviciu (plumb-acid sau litiu). Nu ezitați să solicitați sfatul unui instalator local al Victron Energy Consultați instalatorul dvs. local

  Limitarea curentului de la 2 alternatoare de dimensiuni diferite pentru a nu depăși curentul maxim de încărcare al bateriei cu litiu.

  Datorită caracteristicilor de încărcare rapidă ale litiului, bateria cu litiu aleasă are un curent de încărcare continuă recomandat de 100 A (maximum 400 A, dar datorită duratei de viață 100 A se recomandă conform fișei tehnice). Inginerii Mercedes recomandă să nu încărcați peste 50 % cu curent de încărcare continuă de la alternatorul inteligent de 80 A, care apoi furnizează 40 de amperi în condiții de siguranță, insuficient pentru a beneficia de întregul potențial al curentului de încărcare al bateriei. Singurul alternator de mare putere disponibil care se potrivea cu un anumit motor a fost unul nereglementat, cu capacitatea nominală de 180 de amperi. Din nou, folosirea a numai 50 % în modul continuu pentru a nu supraîncărca al doilea alternator oferă capacitatea totală de încărcare la 130 A, suficient pentru a încărca simultan bateria de pornire și bateria de serviciu.

  Alternatorul motorului: 40 A (80 A/2)
  Al doilea alternator: 90 A (180 A/2)
  Capacitatea totală de încărcare sigură: 130 A

  Pentru a asigura că nu este depășit curentul de încărcare recomandat al bateriei cu litiu (100 A) și al alternatoarelor, trebuie aplicată limitarea curentului.

  Alegerea profesioniștilor

  2 x Orion-Tr 12/12-18: Pentru a încărca bateria de serviciu cu alternatorul standard al motoarelor, acest încărcător profesional CC-CC „baterie-la-baterie” solicită un curent de încărcare sigur de la alternatorul inteligent. De fapt, două unități Orion sunt legate în paralel pentru a atinge curentul de încărcare de 40 A, care este transmis direct la bateria de serviciu prin limitatorul de curent Smart BMS.

  Pentru a atinge potențialul maxim de încărcare, dar a nu-l depăși, curentul de la ambele alternatoare trebuie, de asemenea, recuperat în limitele de siguranță ale bateriei (limitarea curentului este necesară):

  Sistem de management al bateriilor BMS 12/200: pentru a limita curentul total de încărcare (și de la alternatorul de mare putere) și pentru a proteja bateria cu litiu împotriva supraîncărcării/supradescărcării, această soluție compactă și robustă este alegerea perfectă pentru sistemele cu consumatori de până la 200 A. Dispozitivul constă dintr-un sistem de management al bateriilor, cu limitator de curent, combinator de baterii și BatteryProtect integrate. Acesta gestionează și încarcă bateria cu litiu rapid și eficient. Limitează curentul de încărcare la zona sigură a specificațiilor ieșirii alternatorului, pentru a-i preveni supraîncălzirea sau uzura prematură și previne descărcarea excesivă a bateriilor.

 • 03

  Aveți nevoie de energie de la rețeaua de alimentare de la țărm pentru a încărca bateria cu litiu?

  Deși este puțin probabil ca această configurație specială să aibă nevoie de energie de la rețeaua de alimentare de la țărm, din cauza configurației cu alternator dublu, este mai bine să fiți pregătit pentru cel mai rău caz. Un încărcător Blue Smart IP22 încorporat furnizează un curent de încărcare de 30 Ah, încărcând peste noapte o baterie complet goală. A doua ieșire de încărcare va proteja și bateria de pornire.

Provocări profesionale?
Solicitați asistența profesionistului dvs. Victron local.

Numărul de opțiuni pentru fiecare componentă este destul de variat. Acesta este motivul pentru care instruim profesioniștii Victron Energy în a transpune perfect nevoile dumneavoastră exacte în soluții robuste. De fiecare dată, aceștia simt o profundă responsabilitate de a recomanda soluția potrivită (chiar și atunci când poate fi uneori împotriva a ceea ce clienții au inițial în vedere). Totul, pentru a vă mulțumi și a asigura siguranța investițiilor dumneavoastră pentru ani buni.
Always feel free to ask your local Victron Energy Professional
Un profesionist Victron stând în picioare lângă o mașină dotată cu echipamente Victron

Se pare că browserul dvs. nu acceptă ultimele tehnologii. Pentru a vizualiza corespunzător această secțiune, utilizați un browser modern.

Diagrama sistemului

unui sistem de baterii cu litiu

Cum se transpun considerentele de design într-un sistem robust?

Încărcare

Alternatoarele

Vehiculele și bărcile sunt echipate cu motor(motoare) care generează energia de deplasare, dar produc și energie electrică prin alternatoare. Alternatoarele generează energie electrică cu curent continuu (CC) din energia mecanică, care este folosită pentru a stoca energia în bancul de baterii sau pentru a alimenta direct echipamentele cu curent continuu.

Motoarele mici au de obicei alternatoare mici, motoarele mai mari, alternatoare mai mari, uneori chiar sunt echipate cu alternatoare (extra) de mare putere pentru a crește energia generată. Vehiculele, în special cele cu motoare Euro 4/5, pot veni cu alternatoare inteligente (cu tensiune variabilă), controlând energia generată în funcție de condițiile de funcționare a vehiculului. Aceasta nu îi permite să încarce un sistem de baterii secundare la un nivel utilizabil. Bateriile de serviciu cu litiu pot solicita alternatorul motorului, care probabil trebuie protejat împotriva supraîncălzirii sau uzurii timpurii.

Indiferent de alternatorul motorului dvs. sau de tipul bateriei de serviciu, Victron Energy oferă o gamă variată de soluții pentru a conecta în siguranță orice alternator la orice banc de baterii, fără a deteriora alternatorul inteligent sau bateriile. Vă rugăm să verificați fișele noastre tehnice pentru informații suplimentare. De asemenea, verificați documentația producătorului pentru a vedea ce ieșire poate oferi alternatorul dvs. La bancurile de baterii de serviciu cu litiu si alternatoarele convenționale sau inteligente, recomandăm să se calculeze la 50 % specificațiile ieșirii alternatorului, pentru a nu îl supraîncărca.

Vizualizați toate încărcătoarele noastre de CC-CC Vizualizați toate combinatoarele noastre de baterii Vizualizați toate soluțiile noastre BMS (inteligent)

Sisteme de management al bateriilor

Battery management systems take excellent care of Lithium batteries, protecting the individual cells of LiFePO4 batteries against over voltage, under voltage and over temperature and will shut down or reduce charging (VE.Bus products only) or disconnect the loads when this occurs.

Victron Energy offers several BMS options, in general the VE.Bus BMS and smallBMS signal separate devices to disconnect the charging (Cyrix-Li, DC-DC chargers) or disconnect the loads (BatteryProtect), the other (Smart) BMS versions are designed for vehicles or boats and offer more ‘all-in one’ functionalities.

Vizualizați toate sistemele noastre de management al bateriilor

Sistemul de monitorizare a bateriilor

Sistemul de monitorizare a bateriilor este ca un „indicator de combustibil” pentru bateria dumneavoastră. Înregistrează cât de multă energie este consumată și încărcată. Sistemul de monitorizare a bateriilor calculează starea de încărcare, capacitatea rămasă și timpul până la golire. Tensiunea bateriei nu oferă o indicație exactă a cât de plină este bateria (mai ales când nu este sub sarcină). Sistemul de monitorizare a bateriilor o face.

Sistemele de monitorizare a bateriei Victron Energy țin evidența datelor istorice, cum ar fi numărul de cicluri de încărcare, cea mai profundă descărcare, cea mai mare tensiune, cea mai mică tensiune etc. Vă va alerta asupra condițiilor critice, cum ar fi tensiune scăzută sau încărcare scăzută, și chiar poate opri întreaga sursă de alimentare pentru a evita deteriorarea costisitoare a bateriei sau poate porni un generator.

Victron oferă sisteme de monitorizare a bateriilor cu sau fără afișaj, versiunile inteligente vă permit să urmăriți datele detaliate și să ajustați setările din aplicația noastră gratuită VictronConnect. Vizualizați toate sistemele noastre de monitorizare a bateriei

BatteryProtect

BatteryProtect deconectează bateria de la toți consumatorii neesențiali înainte ca aceasta să se descarce sub un nivel prestabilit (descărcarea completă ar deteriora-o) sau înainte de a coborî sub pragul de la care nu mai are suficientă energie pentru a porni motorul.

BatteryProtect de la Victron Energy oferă și mai mult. Temporizatoarele de oprire încorporate asigură că toate componentele electronice vitale nu sunt deconectate din greșeală, de ex., atunci când pornirea unui motor provoacă o scurtă cădere a tensiunii. De asemenea, va reconecta totul automat când bateria este suficient de încărcată.
BatteryProtect are un comutator de la distanță, astfel încât poate fi pornit/oprit prin BMS sau un întrerupător. Versiunea inteligentă este programabilă prin aplicația VictronConnect.

Vizualizați gama noastră de modele BatteryProtect

Încărcătoarele CC-CC

Convertizoarele CC-CC sau încărcătoarele baterie-la-baterie (convertizoare cu algoritmi de încărcare încorporați) sunt utilizate în sistemele cu baterii duble, unde alternatorul (inteligent) și bateria de pornire sunt combinate cu bateria de serviciu (de tensiuni egale sau diferite) pentru a o încărca. Ele pot fi folosite și pentru a încărca aplicații care au baterii dedicate (de exemplu, propulsoare de prova) sau pentru a alimenta aplicații care au o tensiune diferită de cea a bateriilor de serviciu.

Majoritatea încărcătoarelor CC-CC pot fi utilizate în sisteme de 12 V sau 24 V și toate sunt potrivite atât pentru bateriile cu plumb-acid, cât și pentru cele cu litiu. Unele modele de încărcătoare CC-CC pot fi legate în paralel pentru a crește curentul de ieșire. Încărcătoarele CC-CC reprezintă o soluție perfectă și sigură pentru a încărca bancurile de baterii cu litiu de la alternatoare inteligente (și, de altfel, bateriile cu plumb-acid).

Încărcarea bateriilor cu litiu de la alternator
Majoritatea alternatoarelor nu pot fi conectate direct la bateriile cu litiu. O baterie cu litiu va consuma mai mult curent decât poate furniza alternatorul, ceea riscă să conducă la deteriorarea permanentă a alternatorului. Pentru a nu îl deteriora, limitarea curentului este una dintre opțiunile de a rămâne în zona de siguranță a alternatorului.

Victron oferă soluții multiple pentru a rezolva această problemă, una dintre ele constă în convertizoarele CC-CC:

 • DC-DC converters act as a current limiter between the alternator and the battery: the battery can be safely charged without blowing up the alternator.
 • Victron also offers alternative solutions for dual battery systems powered by alternators. Some (smart) BMS products physically limit the current drawn from the alternator, in other systems, battery combiners might be a solid option. See the datasheets for more info.
Vizualizați gama convertizoarelor noastre de CC-CC

Componente electronice cu CC

Echipamentele pe CC sunt proiectate să lucreze direct cu curentul care iese din bancul de baterii (curent direct). În special vehiculele și bărcile pot avea (o mulțime de) echipamente pe CC la bord (cum ar fi panouri de control, lămpi, echipamente de navigație, pilot automat, sonde de adâncime etc.).

Unele sisteme insulare mai mici pot funcționa numai pe CC, cu lămpi, televizoare sau frigidere la 12 V. Sistemele mai mari pot combina consumatorii de CA și CC

În orice caz, este important să protejați bateria împotriva descărcării excesive, pentru aceasta Victron oferă „BatteryProtect”.

Bateriile de serviciu

Bateria de serviciu stochează energie pentru consumatorii sistemului, oferind energie independentă în special în momentele în care sursele de alimentare nu sunt (pe deplin) disponibile.

Victron Energy oferă o varietate de tehnologii de baterii, toate concepute pentru performanță profesională, fiabilitate și durată lungă de viață în cele mai solicitante medii. Se oferă cu o garanție internațională de 2 ani, iar fișele noastre tehnice oferă o imagine fidelă asupra performanțelor și ciclurilor de viață estimate, ceea ce înseamnă că pe parcurs nu vor apărea surprize legate de investiții.

Cu toate că există numeroase opțiuni, prima alegere se face între plumb-acid și litiu și depinde în special de așteptările privind performanța, costul pe ciclu și aspectele fizice (dimensiuni/greutate).

 • Alegeți plumb-acid pentru:
 • utilizare ocazională
 • costuri de achiziție reduse
 • spațiu generos disponibil
 • încărcare normală
 • Alegeți litiu pentru:
 • utilizare zilnică
 • costuri mai scăzute per ciclu
 • probleme de greutate și spațiu limitat
 • încărcare rapidă

Bateriile de serviciu

Bateria de serviciu stochează energie pentru consumatorii sistemului, oferind energie independentă în special în momentele în care sursele de alimentare nu sunt (pe deplin) disponibile.

Victron Energy oferă o varietate de tehnologii de baterii, toate concepute pentru performanță profesională, fiabilitate și durată lungă de viață în cele mai solicitante medii. Se oferă cu o garanție internațională de 2 ani, iar fișele noastre tehnice oferă o imagine fidelă asupra performanțelor și ciclurilor de viață estimate, ceea ce înseamnă că pe parcurs nu vor apărea surprize legate de investiții.

Cu toate că există numeroase opțiuni, prima alegere se face între plumb-acid și litiu și depinde în special de așteptările privind performanța, costul pe ciclu și aspectele fizice (dimensiuni/greutate).

 • Alegeți plumb-acid pentru:
 • utilizare ocazională
 • costuri de achiziție reduse
 • spațiu generos disponibil
 • încărcare normală
 • Alegeți litiu pentru:
 • utilizare zilnică
 • costuri mai scăzute per ciclu
 • probleme de greutate și spațiu limitat
 • încărcare rapidă

Bateriile de pornire

Bateriile de pornire sunt necesare pentru a porni motorul(motoarele). Aceste baterii sunt proiectate pentru a face față unui curent de descărcare mare și se bucură de o tehnologie diferită în comparație cu bateriile de serviciu. Pentru a evita descărcarea accidentală a bateriei de pornire, aceasta ar trebui să fie întotdeauna izolată de bateriile de serviciu. Victron Energy oferă mai multe soluții pentru diferite tipuri de sisteme.

Victron Energy oferă mai multe combinatoare de baterii. Sunt disponibile și modalități mai complexe pentru a lega în siguranță bateria de pornire și de service, inclusiv conectarea unui combinator de baterii la un BMS, produse Smart BMS multifuncționale sau încărcătoare CC-CC Aceste opțiuni pot oferi mai multe variante de control și configurare, în special pentru a proteja alternatoarele nereglementate de supraîncălzire și bateriile cu litiu de încărcarea/descărcarea excesivă.

Vizualizați toate combinatoarele noastre de baterii Vizualizați toate încărcătoarele noastre de CC-CC Vizualizați toate soluțiile noastre BMS (inteligent)

VictronConnect

Toate produsele inteligente Victron Energy pot fi monitorizate și controlate din palmă. Trebuie doar să conectați aplicația VictronConnect prin Bluetooth și veți avea acces direct la datele de performanță ale sistemului dumneavoastră. De asemenea, puteți modifica cu ușurință setările, puteți porni sau opri dispozitivele și multe altele.

Dispozitivele neinteligente cu port VE.Direct pot deveni și ele inteligente, prin utilizarea VE.Direct Bluetooth Smart dongle

De asemenea, este posibil să vă monitorizați și controlați sistemul de la distanță. Funcția VictronConnect-Remote permite ca produsele Victron cu o interfață VE.Direct să fie accesate de la distanță printr-un produs GX, prin portalul online VRM. Această caracteristică puternică permite configurarea completă a produsului și monitorizarea practic de oriunde din lume folosind aplicația VictronConnect. Experiența interfeței cu utilizatorul este ca și cum produsele ar fi fost conectate local folosind Bluetooth sau o interfață cu fir VE.Direct la USB.

Consultați capacitățile aplicației VictronConnect Vizualizați dispozitivele noastre GX
Specificațiile sistemului
Vă prezentăm recomandarea noastră pentru o autoutilitară frigorifică alimentată de o baterie de serviciu cu litiu.

Pentru a vizualiza adecvat acest tabel detaliat și întreaga secțiune, utilizați un browser modern.

Consumul de energie
Consumatorii preconizați:
Thermoking B-100 (750 W x 2,5 h/zi în standby)
Consumul zilnic de energie necesar:
1875 Wh
Putere de vârf necesară:
1000 W
Stocare
Service battery:
12,8 V Smart 200 Ah cu litiu
Protecția baterilor
Sistemul de management al bateriilor BMS 12/200
Acest BMS dispune de funcția BatteryProtect încorporată și se conectează la borna negativă, consumatorii de CC trebuie izolați.
Generare
Încărcarea bateriei de serviciu prin alternatorul motoarelor (explicația aici)
Alternator implicit:
90 A*
Ieșire sigură 50 %
* Vizualizați fișa tehnică a producătorului.
Încărcare litiu:
2 x Orion-Tr Smart 12/12-18 izolat
Încărcătoarele CC-CC legate în paralel furnizează un curent de încărcare de ±40 A către Smart BMS 12/200.
Încărcarea bateriei de serviciu prin al doilea alternator (explicația aici)
Ieșire implicită alternator:
130 de amperi*
Ieșire sigură 50 %
* Consultați datele producătorului pentru cifre exacte.
Încărcare litiu:
Sistemul de management al bateriilor BMS 12/200
BMS gestionează bateria, funcția de limitare a curentului protejează al doilea alternator, în același timp alimentându-se de la convertizoarele de CC-CC
Monitorizare
Sistem de monitorizare a bateriei:
Sistemul de monitorizare a bateriei SmartShunt de 500 A sau
BMV 712
Compatibilitate cu VictronConnect
Afișare listă completă Semn de omisiune orientat în jos
Afișare listă completă Semn de omisiune orientat în jos

De ce Victron Energy?

Produsele potrivite pentru lucru

Deoarece sunteți mereu pe drum, vă veți dori soluții fiabile, dar rentabile, care vă vor ajuta în anii următori. Este important să puteți selecta surse de alimentare care se potrivesc exact nevoilor dvs. și care se ridică la înălțimea specificațiilor lor, astfel încât să nu vă dezamăgească. Victron Energy oferă o gamă variată de produse modulare interconectate, care rămân fidele promisiunii lor. Acestea sunt susținute de know-how-ul celor 45 de ani de stăpânire a provocărilor energetice prin inovare.

Pictograma 45 de ani Victron Energy
Baterie cu litiu

De ce Victron Energy?

Mereu pornit. Mereu pregătit.

S-a dovedit că sistemele noastre robuste oferă o fiabilitate de neegalat în repetate rânduri. Acest aspect este susținut de calitatea noastră de lider pe piața mondială a echipamentelor de alimentare electrică pentru ambulanțe, fapt ilustrat de nenumărate povești despre invertoarele Victron Energy vechi de peste 40 de ani, care încă fac ceea ce au fost construite să facă.

Ambulanțe

De ce Victron Energy?

Fiabilitatea asigură cicluri lungi de viață

Atunci când luați decizii de investiții în alimentarea cu energie, calculele bazate exclusiv pe preț pot fi înșelătoare. Performanțele efective și ciclul de viață preconizat sunt la fel de importante. Echipamentele Victron Energy se ridică la înălțimea specificațiilor lor, atât în ceea ce privește performanțele, cât și ciclul de viață estimat (atunci când sunt utilizate conform destinației). Garanția noastră de 5 ani și politicile de reparații corecte și rapide înseamnă că investițiile dumneavoastră sunt protejate și, în majoritatea circumstanțelor, nu vă vor dezamăgi.

ani de garanție
Un profesionist Victron arătându-i clientului aplicația VictronConnect

De ce Victron Energy?

Provocările profesionale. Acceptate.

Indiferent ce alimentează componentele electronice ale vehiculelor dumneavoastră sau trusa de scule pe care o aduceți pentru lucrare, Victron Energy oferă una dintre cele mai extinse game de echipamente de alimentare de pe piață pentru a vă alimenta lucrările de geniu. Avantajul de a lucra cu un singur brand care acoperă toate cerințele înseamnă să ai o singură persoană de contact pentru actualizări sau rezolvarea oricăror probleme rare care pot apărea. Rețeaua noastră globală de profesioniști Victron Energy este instruită în baza a 45 de ani de experiență în rezolvarea problemelor. Aceștia vă pot transpune provocările în soluții robuste care vă vor menține mulțumit și vor asigura siguranța investițiilor dumneavoastră pentru ani buni.

Un profesionist Victron stând lângă echipamentele Victron în spatele mașinii

De ce Victron Energy?

Vehicule profesionale
alimentate de know-how

Vedeți cum rezolvăm provocările auto tipice
Motor condus de
Pictograma săgeată
Navigați prin know-how-ul nostru în materie de vehicule profesionale

Se pare că browserul dvs. nu acceptă ultimele tehnologii. Pentru a vizualiza corespunzător această secțiune, utilizați un browser modern.

Smart BMS CL 12/100

Combinați în siguranță orice alternator cu bateriile inteligente cu litiu.

Vizualizați o varietate de diagrame ale sistemului pentru vehicule populare
Descărcați broșura noastră
Pictogramă de descărcare
Comparație detaliată

Opinia expertului: baterii cu litiu sau AGM?

Afișează mai multe Carret icon
Încărcătorul CC-CC

Servicii profesionale de încărcare a bateriei cu Orion-TR Smart.

Victron Professional

Înregistrați-vă la următorul nostru curs online sau sesiune de instruire

Descărcați pliantul nostru

Vizualizați toate produsele noastre pentru vehicule profesionale și mai multe configurații.

VictronConnect

Informații în timp real și control complet prin aplicația noastră VictronConnect

Exemple de soluții de la partenerii noștri

Vizitați blogul nostru

Găsiți distribuitorul dvs. local

Rețeaua noastră globală consacrată de profesioniști Victron este dedicată să vă sprijine în găsirea unei soluții optime la provocările întâmpinate.

Contați pe serviciile noastre la nivel global

La Victron, considerăm esențiale asistența și serviciile prompte și competente acordate clienților noștri. În acest scop, profesioniștii rețelei noastre globale a Victron sunt la curent cu cel mai actual know-how tehnic și sunt dedicați în a vă furniza reparațiile cât mai rapid posibil.

Pentru ca dumneavoastră să vă puteți începe sau continua călătoria, oriunde v-ați afla.