Test pe teren: module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
E
Randament solar total: --
W
România
--
--
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Credem că a avea o înțelegere asupra instalației dvs. este un factor cheie în menținerea și operarea soluțiilor dvs. de energie în afara rețelei. In afara rețelei nu ar trebui să însemne off-line(deconectat), așa că am creat GlobalLink 520. Acest dispozitiv va aduce conectivitate 4G LTE-M la toate dispozitivele activate VE.Direct fără taxe lunare sau abonamente, în primii cinci ani. 

Conectivitate globală cu 4G LTE-M

LTE-M este abrevierea pentru LTE Cat-M1 sau Long Term Evolution (Evolutie pe Termen Lung) (4G), categoria M1. Această tehnologie celulară este concepută pentru a conecta Internetul dispozitivelor la turnurile 4G existente prin utilizarea de energie redusă. LTE-M acceptă transferuri și roaming, astfel încât este posibil să utilizați acest dispozitiv într-un vehicul în mișcare, cum ar fi o rulotă. Consultați manualul nostru GlobalLink 520 pentru a vedea dacă LTE-M este confirmat oficial că este disponibil în zona dvs. Acoperirea crește în fiecare săptămână pe măsură ce furnizorii locali lansează suportul. Achiziția dvs. include 5 ani de conectivitate, deci nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la achiziționarea unui pachet de date separat și a unei cartele SIM.

Monitorizare și control ușor al sistemului

GlobalLink 520 vine cu două porturi de comunicare, care vă permit să conectați până la două dispozitive VE.Direct, cum ar fi un monitor baterie BMV și/sau un controler de încărcare solar MPPT direct la VRM. Produsele Victron Smart compatibile pot fi conectate prin BLE. Cu două intrări digitale care acționează și ca contoare de impulsuri și ca releu controlabil de la distanță, este o soluție perfectă pentru a vă monitoriza și controla instalarea.

Antena incorporată

GlobalLink 520 vine cu o antenă încorporată, concepută pentru a funcționa pe tot globul. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de o recepție mai bună sau doriți să instalați modulul într-o dubă utilitară, de exemplu, este de asemenea posibil să montați o antenă externă.

Suport RuuviTag

GlobalLink 520 suportă senzorii de temperatură RuuviTag. Acești senzori alimentați de la baterie se conectează prin BLE și se pot configura ușor prin VictronConnect. Toate datele, precum temperatura, umiditatea și presiunea aerului de la senzorii RuuviTag, vor fi disponibile în VRM.

Victron Remote Management

Portalul online Victron Remote Management (VRM) vă oferă acces la instalarea dvs., de oriunde, oricând. În VRM puteți verifica starea produselor conectate, puteți vizualiza graficele detaliate cu istoricul energiei dvs., puteți genera rapoarte analitice detaliate și chiar puteți configura alarme automate în caz că ceva nu merge bine.

VictronConnect

VictronConnect vă permite să obțineți informații în timp real cu privire la stare și să configurați orice produs Victron care are fie suport Bluetooth încorporat, fie este conectat printr-un dongle inteligent VE.Direct Bluetooth.

Downloads & Support

Găsiți un distribuitor Victron Energy în apropierea dvs.

Găsiți un distribuitor