Test pe teren: module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
E
Randament solar total: --
W
România
--
--
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Încărcătorul MPPT VE.Can SmartSolar utilizează cea mai recentă și cea mai rapidă tehnologie pentru a converti energia unui panou fotovoltaic în energie care încarcă în mod optim un set de baterii.

Regulatorul de încărcare SmartSolar va încărca chiar și o baterie extrem de descărcată. Acesta poate funcționa cu o tensiune a bateriei de 0 volți, cu condiția ca celulele să nu fie sulfatate complet sau deteriorate în alt mod.

Modele: 12/24/36/48 Volt

MPPT: Urmărire a punctului electric maxim ultrarapidă

Încărcătorul MPPT VE.Can SmartSolar se conectează la un panou fotovoltaic de 150 sau 250 V cu tensiune în circuit deschis și va detecta și încărca setul dvs. de baterii de 12, 24, sau 48 cu un curent de la 70 la 100 A, în funcție de model.

Setările de încărcare sunt complet programabile și pot fi chiar configurate pentru baterii cu compoziție chimică diferită, precum plumb-acid, litiu și altele.

Controlați încărcătorul de la distanță

Încărcătorul MPPT VE.Can SmartSolar poate fi controlat și configurat de la distanță prin Bluetooth cu ajutorul aplicației VictronConnect. Aceasta permite configurarea, gestionarea și obținerea informațiilor privind dispozitivul dintr-o privire, precum tensiunea și curentul bateriilor, tensiunea și curentul panoului fotovoltaic și date istorice. 

Conectarea în cascadă a unităților suplimentare

Încărcătorul VE.Can SmartSolar este dotat cu porturi la magistrală CAN. Aceasta permite comunicare cu încărcătoare suplimentare VE.Can SmartSolar. Unitățile suplimentare sunt pur și simplu „conectate în cascadă” una cu cealaltă cu un singur cablu RJ45 între unitățile individuale.

La conectarea între unități, toate încărcătoarele individuale VE.Can SmartSolar își vor sincroniza etapele de încărcare. De asemenea, acestea pot trimite datele lor printr-un singur cablu, la un dispozitiv de monitorizare GX. 

Monitorizare și control la distanță

Dacă dispozitivul GX este conectat la Internet, portalul Victron Remote Management (VRM) asigură acces la capacitatea maximă a încărcătoarelor dvs. solare.

Pentru instalări la distanță - chiar și atunci când nu este conexiune la internet în apropiere - puteți monitoriza MPPT-ul dvs. prin conectarea  GlobalLink 520.

Afișaj SmartSolar Control

Încărcătorul VE.Can SmartSolar este dotat, de asemenea, cu un port VE.Direct, precum celelalte din încărcătoarele noastre solare MPPT. Acest port poate fi utilizat pentru monitorizarea unei singure unități sau pentru controlul iluminatului stradal. Conectorul la distanță oprit/pornit poate fi controlat în mod extern de un dispozitiv terț, precum o baterie litiu. Un afișaj/control LCD opțional conectat oferă date active, configurare și gestionare direct de pe fața dispozitivului.

VictronConnect

VictronConnect vă permite să obțineți informații în timp real cu privire la stare și să configurați orice produs Victron care are fie suport Bluetooth încorporat, fie este conectat printr-un dongle inteligent VE.Direct Bluetooth.

Downloads & Support

Instruirea online Victron

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre acest produs, avem disponibil un curs de instruire online. Instruirea include un videoclip, link-uri către resurse de referință importante și un examen pentru a vă testa cunoștințele. Finalizarea cu succes este recompensată cu un certificat. Instruirea online necesită un cont gratuit de profesionist Victron.

Găsiți un distribuitor Victron Energy în apropierea dvs.

Găsiți un distribuitor