Test pe teren

PV Modules

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC Dual FV.

Realtime data
-- -- Ora locală
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradierea
România
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

*Acesta esteun test pe teren și rezultatele sunt specifice acestei instalații, din acest loc.,Vă rugă să căutați cea mai bună soluție pentru propria dvs. situație, deoarece rezultatele pot varia în funcție de condițiile din mediu.

Încărcătorul MPPT VE.Can SmartSolar utilizează cea mai recentă și cea mai rapidă tehnologie pentru a converti energia unui panou fotovoltaic în energie care încarcă în mod optim un set de baterii.

Regulatorul de încărcare SmartSolar va încărca chiar și o baterie extrem de descărcată. Acesta poate funcționa cu o tensiune a bateriei de 0 volți, cu condiția ca celulele să nu fie sulfatate complet sau deteriorate în alt mod.

Modele: 12/24/36/48 Volt

MPPT: Urmărire a punctului electric maxim ultrarapidă

Încărcătorul MPPT VE.Can SmartSolar se conectează la un panou fotovoltaic de 150 sau 250 V cu tensiune în circuit deschis și va detecta și încărca setul dvs. de baterii de 12, 24, sau 48 cu un curent de la 70 la 100 A, în funcție de model.

Setările de încărcare sunt complet programabile și pot fi chiar configurate pentru baterii cu compoziție chimică diferită, precum plumb-acid, litiu și altele.

Controlați încărcătorul de la distanță

Încărcătorul MPPT VE.Can SmartSolar poate fi controlat și configurat de la distanță prin Bluetooth cu ajutorul aplicației VictronConnect. Aceasta permite configurarea, gestionarea și obținerea informațiilor privind dispozitivul dintr-o privire, precum tensiunea și curentul bateriilor, tensiunea și curentul panoului fotovoltaic și date istorice. 

Conectarea în cascadă a unităților suplimentare

Încărcătorul VE.Can SmartSolar este dotat cu porturi la magistrală CAN. Aceasta permite comunicare cu încărcătoare suplimentare VE.Can SmartSolar. Unitățile suplimentare sunt pur și simplu „conectate în cascadă” una cu cealaltă cu un singur cablu RJ45 între unitățile individuale.

La conectarea între unități, toate încărcătoarele individuale VE.Can SmartSolar își vor sincroniza etapele de încărcare. De asemenea, acestea pot trimite datele lor printr-un singur cablu, la un dispozitiv de monitorizare GX. 

Monitorizare și control la distanță

Dacă dispozitivul GX este conectat la Internet, portalul Victron Remote Management (VRM) asigură acces la capacitatea maximă a încărcătoarelor dvs. solare.

Pentru instalări la distanță - chiar și atunci când nu este conexiune la internet în apropiere - puteți monitoriza MPPT-ul dvs. prin conectarea  GlobalLink 520.

Afișaj SmartSolar Control

Încărcătorul VE.Can SmartSolar este dotat, de asemenea, cu un port VE.Direct, precum celelalte din încărcătoarele noastre solare MPPT. Acest port poate fi utilizat pentru monitorizarea unei singure unități sau pentru controlul iluminatului stradal. Conectorul la distanță oprit/pornit poate fi controlat în mod extern de un dispozitiv terț, precum o baterie litiu. Un afișaj/control LCD opțional conectat oferă date active, configurare și gestionare direct de pe fața dispozitivului.

VictronConnect

VictronConnect vă permite să obțineți informații în timp real cu privire la stare și să configurați orice produs Victron care are fie suport Bluetooth încorporat fie este conectate la o cheie digitală VE.Direct Bluetooth Smart.

Descărcări

Victron online training

If you would like to know more about this product, we have an Online Training course available. Training includes a video, links to important reference resources, and an exam to test your knowledge. Successful completion is rewarded with a certificate. Online Training requires a free Victron Professional account.

Găsiţi un reprezentant Victron Energy în apropiere.

Găsiți un distribuitor