Test pe teren: module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
E
Randament solar total: --
W
România
--
--
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

The BMV-700H este un monitor de baterii cu precizie ridicată, special conceput pentru sisteme cu tensiune înaltă a bateriilor, de la 60 până la 385 volți.
Monitorul de baterii calculează nivelul de încărcare a bateriei și urmărește amper-oră consumați din baterie prin integrarea curentului de intrare și ieșire din baterie.
BMV-700H are o unitate principală rotundă, un cadru suprapus pătrat, un inel pentru filet pentru montare, un cablu UTP RJ12 de 10 m, un cablu de alimentare cu energie electrică cu protecție și un șunt 500 A/50 mV. Datorită aplicației cu tensiune înaltă, șuntul este încastrat într-o carcasă specială. 

Pentru a afla mai multe despre gama completă BMV & accesorii, accesați blog.

VictronConnect

VictronConnect vă permite să obțineți informații în timp real cu privire la stare și să configurați orice produs Victron care are fie suport Bluetooth încorporat, fie este conectat printr-un dongle inteligent VE.Direct Bluetooth.

Downloads & Support

Instruirea online Victron

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre acest produs, avem disponibil un curs de instruire online. Instruirea include un videoclip, link-uri către resurse de referință importante și un examen pentru a vă testa cunoștințele. Finalizarea cu succes este recompensată cu un certificat. Instruirea online necesită un cont gratuit de profesionist Victron.

Găsiți un distribuitor Victron Energy în apropierea dvs.

Găsiți un distribuitor