test pe teren

Module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Date în timp real
-- -- ora locală
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță
România
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Randament solar total: --

Split-cell

2500Wp --
Randament solar total: --

Poly

2500Wp --
Randament solar total: --

PERC

2500Wp --
Randament solar total: --

* Acesta esteun test pe teren și rezultatele sunt specifice instalației particulare de la locația în cauză.,vă rugăm să căutați cea mai bună soluție pentru cazul dvs. specific, întrucât rezultatele pot diferi în funcție de influențele mediului.

Ieșire cu undă sinusoidală pură, punct maxim de putere și înaltă eficiență. Combinat cu tehnologia de înaltă frecvență și tehnologiile frecvenței de linie asigură cea mai bună soluție.

SinusMax - Inginerie superioară
Dezvoltată pentru uz industrial, gama de invertoare Phoenix e adecvată pentru cele mai variate tipuri de aplicații. Criteriile de design au prevăzut producerea unui invertor cu o undă sinusoidală pură reală, cu eficiență optimizată, dar fără compromiterea performanță. Prin implementarea tehnologiei HF hibride, rezultatul este un produs de calitate superioară cu dimensiuni compacte, ușor și capabil să asigure alimentarea cu energie, fără probleme, pentru orice sarcină. 

Capabilitate de operare în paralel și trifazică
Pentru a obține o putere mai mare la ieșire, pot funcționa în paralel până la 6 invertoare Phoenix. De exemplu, șase unități 24 V 5000 VA, vor furniza o putere de ieșire de 24 kW/30 kVA. Este de asemenea posibilă și funcționarea în configurare trifazată.

Modele: 3000VA - 5000VA

Descărcări

Mobile Clinic Ghana

Citiți povestea completă

Găsiți un distribuitor Victron Energy în apropierea dvs.

Găsiți un distribuitor