Acest site este pe deplin alimentat cu energie solară.

Încercaţi demo VRM
Raport energie solar totală produsă
MWh
Waţi
Randament solar
Multiplus, după cum o sugerează şi numele, este o combinaţie dintre un invertor şi un încărcător, într-un pachet elegant. Printre multele sale caracteristici se numără un invertor cu undă sinusiodală pură, încărcare ajustabilă, tehnologie hibrid PowerAssist, plus caracteristici de integrare cu sisteme multiple.
Modele: 800VA, 1200VA, 1600VA, 2000VA, 3000VA, 5000VA

Caracteristică unică PowerAssist (controlul sursei)

MultiPlus va preveni suprasarcina unei surse limitate cu CA, cum ar fi un generator sau o conexiune de alimentare a reţelei de la mal. Întâi, încărcarea bateriei va fi redusă automat când intervine o suprasarcină. Nivelul următor va amplifica capacitatea unui generator sau o alimentare de la reţeaua de ţărm cu puterea de la baterie.

Alimentare neîntreruptă CA (curent alternativ) (funcţie UPS)

În eventualitatea unei defecţiuni de reţea, sau când puterea de la mal sau de la generator este întreruptă, invertorul din Multi este activat în mod automat şi preia alimentarea la sarcinile conectate. Acest proces se petrece rapid (mai puţin de 20 milisecunde), încât calculatoarele şi celelalte echipamente electronice vor continua să funcţioneze.

Alimentare practic nelimitată, datorită operării paralele

Până la 6 unităţi Multi pot opera în paralel pentru a se obţine cea mai mare capacitate de alimentare. De asemenea, este posibilă operare trifazică sau monofazică. Vă rugăm să verificaţi specificaţiile noastre pentru a vedea care sunt modelele cu caracteristici de operare paralelă, trifazică şi fază divizată.

Monitorizare şi control de la distanţă

Monitorizaţi şi controlaţi unitatea dumneavoastră MultiPlus şi sistemul sau sistemele, local (LAN) sau de la distanţă prin internet de oriunde din lume, utilizând aplicaţia gratuită VRM şi pe website prin portalul gratuit VRM. Accesul poate fi realizat de pe un telefon, tabletă, laptop sau PC pentru multiple sisteme de operare. Nu există limite pentru nivelul de control, prin intermediul necesarelor Color Control GX sau Venus GX, de la ajustarea unităţii dumneavoastră MultiPlus până la setarea Geofence pentru vehicule închiriate şi mai mult...

Descărcări

Găsiţi un reprezentant Victron Energy în apropiere.

Găsiți un distribuitor