Test pe teren: module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
E
Randament solar total: --
W
România
--
--
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Ekrano GX reprezintă următoarea generație din familia de produse GX. Cu gama completă de conexiuni și interfețe, precum și cu ecranul cu afișaj tactil integrat de 7 inchi, este cel mai puternic dispozitiv GX de până acum. Acesta vă permite să aveți control perfect asupra sistemului de oriunde v-ați afla și să maximizați performanța acestuia. Accesați sistemul prin portalul nostru Victron Remote Management (VRM) sau accesați direct utilizând ecranul cu afișaj tactil încorporat, un afișaj multifuncțional (MFD) sau accesați-l direct din aplicația VictronConnect datorită punctului de acces WiFi încorporat.
Ekrano GX este succesorul Color Control GX.

Monitorizare și control perfecte

Monitorizați instant nivelul de încărcare a bateriei, consumul de putere, colectarea de putere de la panourile fotovoltaice, generator și rețea sau verificare nivelurilor rezervoarelor și măsurătorile de temperatură. Controlați cu ușurință limita de puterea de intrare de la țărm, pornirea/oprirea (automate) a generatorului (generatoarelor) sau modificați orice setări pentru optimizarea sistemului. Urmăriți alertele, efectuați verificări de diagnostic și rezolvați provocările de la distanță. Ekrano GX transformă orice provocare într-o experiență fără efort.

Extindeți-vă perspectiva

Ecranul tactil integrat de 7 inci vă permite să aveți o perspectivă instantă asupra sistemului dvs. și să ajustați setările într-o clipă. Designul său super subțire și rezistent la apă oferă multă flexibilitate în proiectarea unui tablou de bord clar și curat. Funcția tactilă poate fi dezactivată (sau activată) cu ajutorul unui buton încastrat pe spate pentru a preveni utilizarea neautorizată.

Montare și configurare facile

Ekrano GX este optimizat pentru montarea pe panouri sau orificii oarbe și vine cu întregul material de montare necesar furnizat. Blocurile terminale cu șuruburi mențin totul în siguranță și la locul lor. 

Depășiți orice provocare cu privire la putere

Ekrano GX este util în nenumărate scopuri, extinzând controlul perfect în aplicații variate. Pentru soluții care includ generatoare, precum Marin, sau Offgrid & Backup, acesta va porni/opri automat generatorul dvs. sau va întârzia activarea până la sfârșitul perioadelor de „liniște”. Pentru Sisteme de stocare a energiei, acesta menține bateriile de rezervă la 100%, intervine în timpul întreruperilor de alimentare și deviază energia (solară) în exces pentru consum personal, astfel ajutându-vă să economisiți bani. Pentru vehiculele recreaționale și vehiculele pentru servicii de urgență, acesta menține funcționarea fără întrerupere a sistemelor vitale. Dar acestea sunt numai câteva dintre beneficii...

Downloads & Support

Găsiți un distribuitor Victron Energy în apropierea dvs.

Găsiți un distribuitor