Test pe teren: module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
E
Randament solar total: --
W
România
--
--
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

VE.Bus BMS și VE.Bus BMS V2 sunt sisteme de management a bateriei (BMS) dezvoltate pentru a interfața cu și pentru a proteja o singură sau mai multe baterii Victron Lithium Battery Smart de 12,8 V sau 25,6 V (LiFePO4 sau LFP) în sistemele care au invertoare Victron sau invertoare/încărcătoare cu comunicare VE.Bus. Monitorizează și protejează bateriile împotriva supratensiunii și subtensiunii oricărei celule individuale, precum și la supratemperatura sau în condiții de temperatură.

În funcție de starea bateriei sau bateriilor, BMS-ul va:

  • Genera un semnal de prealarmă pentru a alerta despre o celulă iminentă în stare de tensiune.
  • Dezactiva inversarea în invertoarele VE.Bus sau invertorul/încărcătoarele prin VE.Bus și dezactiva alte sarcini prin terminalul „Deconectare sarcină” în cazul în care o celulă este sub tensiune.
  • Dezactiva încărcarea în invertoarele VE.Bus sau invertorul/încărcătoarele prin VE.Bus și dezactivați alte încărcătoare prin terminalul „Deconectare sarcină” în cazul unei supratensiuni a celulei, sub temperatură sau supra temperatură.
  • Terminale de pornire/oprire conrolate de la distanță.
  • Funcția de a dezactiva încărcătoarele solare VE.Direct și VE.Can printr-un dispozitiv GX.
  • Permite controlul invertorului/încărcătorul VE.Bus de la mai multe dispozitive, precum Control multiplu digital, dongle-ul VE.Bus Smart și/sau un dispozitiv GX.
  • Terminale auxiliare de intrare și ieșire a puterii datorită cărora dispozitivul GX poate să rămână alimentat în situația unei opriri a sistemului.

Downloads & Support

Instruirea online Victron

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre acest produs, avem disponibil un curs de instruire online. Instruirea include un videoclip, link-uri către resurse de referință importante și un examen pentru a vă testa cunoștințele. Finalizarea cu succes este recompensată cu un certificat. Instruirea online necesită un cont gratuit de profesionist Victron.

Găsiți un distribuitor Victron Energy în apropierea dvs.

Găsiți un distribuitor