Acest site este pe deplin alimentat cu energie solară.

Încercaţi demo VRM
Raport energie solar totală produsă
MWh
Waţi
Randament solar
Noul stil MultiPlus este setat să înlocuiască gama compactă anterioară MultiPlus. Este un invertor sinusoidal puternic, un încărcător sofisticat de baterie care prezintă o tehnologie adaptivă de încărcare și un comutator de transfer de mare viteză CA într-o singură incintă compactă.
Modele: 500VA, 800VA, 1200VA, 1600VA

Alimentare neîntreruptă CA (curent alternativ) (funcţie UPS)

În eventualitatea unei defecţiuni de reţea, sau când puterea de la mal sau de la generator este întreruptă, invertorul din Multi este activat în mod automat şi preia alimentarea la sarcinile conectate. Acest proces se petrece rapid (mai puţin de 20 milisecunde), încât calculatoarele şi celelalte echipamente electronice vor continua să funcţioneze.

Monitorizare şi control de la distanţă

Monitorizaţi şi controlaţi unitatea dumneavoastră MultiPlus şi sistemul sau sistemele, local (LAN) sau de la distanţă prin internet de oriunde din lume, utilizând aplicaţia gratuită VRM şi pe website prin portalul gratuit VRM. Accesul poate fi realizat de pe un telefon, tabletă, laptop sau PC pentru multiple sisteme de operare. Nu există limite pentru nivelul de control, prin intermediul necesarelor Color Control GX sau Venus GX, de la ajustarea unităţii dumneavoastră MultiPlus până la setarea Geofence pentru vehicule închiriate şi mai mult...

Descărcări

Găsiţi un reprezentant Victron Energy în apropiere.

Găsiți un distribuitor