Test pe teren: module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
E
Randament solar total: --
W
România
--
--
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Înapoi la rezultate

Se încarcă...

Persoana de contact

Diferitele noastre tipuri de distribuitori

Cu ajutorul unei rețele de distribuitori atent selectați, Victron Energy oferă service la nivel mondial. Ne străduim să ne asigurăm că sunteți întotdeauna sfătuiți și asistați în cea mai bună manieră posibil. Toți distribuitorii noștri sunt instruiți să transpună nevoile dvs. exacte în soluții robuste. Persoana de contactat potrivită va depinde de nevoile dvs. actuale și viitoare de service.

Guy explaining Victron gear to someone else

Solicitați-le distribuitorilor noștri soluția potrivită

Victron Energy oferă una dintre cele mai variate game de produse de pe piață. Avem peste 750 de distribuitori profesioniști în întreaga lume. Aceștia vă pot oferi cele mai bune soluții în materie de energie, indiferent de provocare.

Distribuitorii Victron Energy vă vor asista cu plăcere de fiecare dată și sunt dedicați în a vă oferi recomandările potrivite, chiar și atunci când aveți alte gânduri. Vor face tot posibilul pentru a vă păstra investițiile în siguranță și pe dumneavoastră mulțumit pentru ani buni.

Nu ezitați să contactați specialiștii noștri locali, inclusiv magazinele online*, pentru sugestii sau o verificare rapidă.

De ce Victron Energy?

Victron Energy oferă o gamă variată de produse modulare interconectate, care furnizează energie la timp, tot timpul. Echipamentele Victron se ridică la înălțimea specificațiilor lor, atât în ceea ce privește performanțele, cât și ciclul de viață estimat (atunci când sunt utilizate conform destinației). Garanția noastră de 5 ani și politicile de reparații corecte și rapide înseamnă că investițiile dumneavoastră sunt protejate și, în majoritatea circumstanțelor, nu vă vor dezamăgi.

Rețeaua noastră globală de distribuitori, instalatori și parteneri de servicii înalt calificați înseamnă că suntem întotdeauna aproape, ca să vă ajutăm. De la informații privind stocurile, recomandări pentru instalare, până la servicii post-vânzare și asistență tehnică. Cu echipa Victron Energy, partenerii lor și comunitatea plină de viață, puteți fi întotdeauna sigur că puterea know how-ului vă este alături.

Mulțumită feedbackului clienților, împărtășirii de cunoștințe și date, inovăm nonstop. Avem puterea know-how-ului, ne ține în mișcare și pe noi, și pe utilizatorii noștri – asigurând rentabilitate pentru anii care vor veni.

Prin puterea know--how-ului