test pe teren

Module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Date în timp real
-- -- ora locală
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță
România
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Randament solar total: --

Split-cell

2500Wp --
Randament solar total: --

Poly

2500Wp --
Randament solar total: --

PERC

2500Wp --
Randament solar total: --

* Acesta esteun test pe teren și rezultatele sunt specifice instalației particulare de la locația în cauză.,vă rugăm să căutați cea mai bună soluție pentru cazul dvs. specific, întrucât rezultatele pot diferi în funcție de influențele mediului.

Sun Inverter

Invertorul solar combină un invertor sinusoid și un încărcător solar PWM într-o singură carcasă ușor de instalat care necesită un minim de cablare.

Invertorul vă permite să alimentați echipamentele de uz casnic - cele care necesită 230 VAC - cu ajutorul bateriilor „de agrement” sau cele „auto” de 12 V sau 24 V.

Încărcătorul solar asigură încărcarea bateriilor cu energia preluată de la panourile solare. Algoritmul de încărcare se poate programa.

Parametrii invertorului și încărcătorului solar pot fi citiți folosind Bluetooth în aplicația VictronConnect. Suplimentar, invertorul are un port VE.Direct, pentru conexiune la un dispozitiv GX sau GlobalLink 520 pentru monitorizarea sistemului.

Modele: 12V|250VA and 24V|250VA

VictronConnect

VictronConnect vă permite să obțineți informații în timp real cu privire la stare și să configurați orice produs Victron care are fie suport Bluetooth încorporat, fie este conectat printr-un dongle inteligent VE.Direct Bluetooth.

Descărcări

Găsiți un distribuitor Victron Energy în apropierea dvs.

Găsiți un distribuitor