Test pe teren

PV Modules

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC Dual FV.

Realtime data
-- -- Ora locală
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradierea
România
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

*Acesta esteun test pe teren și rezultatele sunt specifice acestei instalații, din acest loc.,Vă rugă să căutați cea mai bună soluție pentru propria dvs. situație, deoarece rezultatele pot varia în funcție de condițiile din mediu.

Similar cu MultiPlus, Quattro este, de asemenea, un invertor și un încărcător combinate. În plus, poate accepta două intrări de curent alternativ și se conectează automat la sursa activă. Printre multiplele sale caracteristici se numără un adevărat invertor de unde sinusoidale, încărcare adaptivă, tehnologie hibridă PowerAssist plus multiple funcții de integrare ale sistemului, cum ar fi funcționarea în trei faze sau faze despărțite și funcționarea în paralel.
Modele: 24/5000/120-50 and 48/5000/70-50

Două intrări de curent alternativ și două ieșiri de curent alternativ

Quattro-II poate fi conectat la două surse de curent alternativ independente, de exemplu o sursă de pe uscat și unul sau două generatoare. Quattro-II se va conecta automat la sursa activă. Ieșirea principală nu prezintă întreruperi în funcționare. În cazul căderii alimentării de la rețea sau deconectarea puterii de pe uscat sau de la generator, Quattro-II preia alimentarea sarcinilor conectate. Aceasta se întâmplă atât de repede (mai puțin de 20 de milisecunde) încât computerele și alte echipamente electronice vor continua să funcționeze, fără întreruperi. Cea de-a doua ieșire este funcțională numai atunci când este disponibil curent alternativ la una dintre intrările Quattro-II. Consumatorii care nu ar trebui să descarce bateria, precum aerul condiționat sau boilerele, pot fi conectați la această ieșire.

Caracteristică unică PowerAssist (controlul sursei)

Quattro-II va preveni suprasarcină unei surse de curent alternativ limitată, cum ar fi un generator sau o conexiune de alimentare pe uscat. Întâi, încărcarea bateriei va fi redusă automat când intervine o suprasarcină. Nivelul următor va amplifica capacitatea unui generator sau o alimentare de la rețeaua de țărm cu puterea de la baterie.

Alimentare practic nelimitată, datorită operării paralele

Până la 6 unități Quattro-II pot opera în paralel pentru a se obține o capacitate de alimentare mai mare. De asemenea, este posibilă operare trifazică sau cu fază auxiliară.

Descărcări

Găsiţi un reprezentant Victron Energy în apropiere.

Găsiți un distribuitor