Test pe teren: module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
E
Randament solar total: --
W
România
--
--
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Similar cu MultiPlus, Quattro este, de asemenea, un invertor și un încărcător combinate. În plus, poate accepta două intrări de curent alternativ și se conectează automat la sursa activă. Printre multiplele sale caracteristici se numără un adevărat invertor de unde sinusoidale, încărcare adaptivă, tehnologie hibridă PowerAssist plus multiple funcții de integrare ale sistemului, cum ar fi funcționarea în trei faze sau faze despărțite și funcționarea în paralel.
Modele: 24/5000/120-50 and 48/5000/70-50

Două intrări de curent alternativ și două ieșiri de curent alternativ

Quattro-II poate fi conectat la două surse de curent alternativ independente, de exemplu o sursă de pe uscat și unul sau două generatoare. Quattro-II se va conecta automat la sursa activă. Ieșirea principală nu prezintă întreruperi în funcționare. În cazul căderii alimentării de la rețea sau deconectarea puterii de pe uscat sau de la generator, Quattro-II preia alimentarea sarcinilor conectate. Aceasta se întâmplă atât de repede (mai puțin de 20 de milisecunde) încât computerele și alte echipamente electronice vor continua să funcționeze, fără întreruperi. Cea de-a doua ieșire este funcțională numai atunci când este disponibil curent alternativ la una dintre intrările Quattro-II. Consumatorii care nu ar trebui să descarce bateria, precum aerul condiționat sau boilerele, pot fi conectați la această ieșire.

Caracteristică unică PowerAssist (controlul sursei)

Quattro-II va preveni suprasarcină unei surse de curent alternativ limitată, cum ar fi un generator sau o conexiune de alimentare pe uscat. Întâi, încărcarea bateriei va fi redusă automat când intervine o suprasarcină. Nivelul următor va amplifica capacitatea unui generator sau o alimentare de la rețeaua de țărm cu puterea de la baterie.

Alimentare practic nelimitată, datorită operării paralele

Până la 6 unități Quattro-II pot opera în paralel pentru a se obține o capacitate de alimentare mai mare. De asemenea, este posibilă operare trifazică sau cu fază auxiliară.

Downloads & Support

Going green in Amazonia

The rollout of reliable, low-cost electricity supply to some of the most inaccessible and fragile environments on earth is a blue print for all our future's. Peruvian solar installer Novum Solar  got in touch with news of three very different success stories within the Amazon rainforest: a commission to provide silent maintenance-free power to 15 Military bases; three phase energy for a...
Citiți mai departe

Găsiți un distribuitor Victron Energy în apropierea dvs.

Găsiți un distribuitor