Test pe teren: module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
E
Randament solar total: --
W
România
--
--
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

MultiPlus-II 2x 120 V reprezintă soluția mobilă perfectă într-un singur modul pentru aplicațiile standard cu fază auxiliară în sistem nord-american de 50 A 120/240 VCA. Indiferent dacă este alimentat de la un generator sau o rețea de la țărm, MultiPlus-II 2x 120 V poate primi și transfera tensiuni prin ambele linii ale sursei de alimentare de 120/240 V, fiind capabil să utilizeze întreaga capacitate de 50 A pentru încărcare și consumatorii de CA. Atunci când se conectează la o alimentare monofazată de 120 V, intrarea L1 a MultiPlus-II 2x 120 V va primi tensiunea de alimentare pentru încărcare și va transfera surplusul, concomitent combinând ieșirile L1 și L2 pentru 120 V în regim monofazat pe fiecare linie. 

Atunci când nu sunt disponibile surse de CA, MultiPlus va comuta în modul invertor. Tensiunea de ieșire a invertorului este tot de 120 V, monofazată. În modul invertor, MultiPlus-II 2x 120 V conectează intern ambele linii L1 și L2 pentru a furniza 120 VCA la consumatorii fiecărei ieșiri. Prin urmare, în toate scenariile de conexiune, ambele capete ale tabloului de distribuție vor fi alimentate cu 120 V. Cu toate acestea, tensiunea de 240 VCA va fi disponibilă numai atunci când MultiPlus este alimentat de o sursă de 120/240 VCA cu fază auxiliară. Aceasta previne descărcarea bateriilor de către consumatorii de mare putere, precum încălzitoarele de apă sau sistemele de aer condiționat de 240 V.

MultiPlus-II 2x 120 V dispune de toate caracteristicile gamei noastre de invertoare/încărcătoare versatile, inclusiv PowerControl, PowerAssist, limitarea curentului de intrare, două ieșiri de CA, precum și de configurații în paralel și trifazate pentru sistemele VE.Bus de capacități superioare. Este adecvat pentru bateriile LiFePO4, respectiv pentru o varietate de alte tehnologii de baterii.

Modele: 3000VA

Downloads & Support

Instruirea online Victron

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre acest produs, avem disponibil un curs de instruire online. Instruirea include un videoclip, link-uri către resurse de referință importante și un examen pentru a vă testa cunoștințele. Finalizarea cu succes este recompensată cu un certificat. Instruirea online necesită un cont gratuit de profesionist Victron.

Găsiți un distribuitor Victron Energy în apropierea dvs.

Găsiți un distribuitor