Test pe teren

PV Modules

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC Dual FV.

Realtime data
-- -- Ora locală
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradierea
România
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

*Acesta esteun test pe teren și rezultatele sunt specifice acestei instalații, din acest loc.,Vă rugă să căutați cea mai bună soluție pentru propria dvs. situație, deoarece rezultatele pot varia în funcție de condițiile din mediu.

Integrare GX pe MFD marin – Furuno
Integrarea dispozitivelor GX pe MFD marin vă permite să conectați ușor un afișaj multifuncțional (Multi Functional Display) în nucleul sistemului de alimentare, precum Cerbo GX sau MultiPlus-II GX cu GX activat. După conectare, puteți monitoriza și controla facil sistemul de alimentare al ambarcațiunii dvs., direct pe puntea de sticlă. Aflați ce altceva mai puteți face cu soluțiile de alimentare pe mare.

Analize în timp real, control complet.

Monitorizați sarcinile CA/CC, alimentarea de la țărm și starea generatorului sau verificați bateriile instantaneu. Controlați ușor limita de curent de intrare a alimentării de la țărm sau porniți sau opriți invertorul sau setați-l la starea numai de încărcare atunci când lăsați ambarcațiunea la doc. Deschideți consola la distanță Victron pentru a obține control complet asupra întregului sistem. Totul printr-o interfață intuitivă și simplă.

Analize cuprinzătoare asupra mai multor baterii

Încărcătoarele noastre au grijă de bateriile dvs. de la bord. Prin intermediul MFD, puteți obține analize detaliate despre toate acestea: verificați nivelul de încărcare al mai multor baterii, procentul bateriilor de serviciu, precum și tensiunea bateriilor secundare folosite pentru pornirea motorului, a propulsoarelor de la prova, a vinciurilor și a generatorului(generatoarelor) etc., astfel încât să nu rămâneți niciodată fără putere în mod neașteptat.

Întotdeauna în control perfect cu Victron Energy

Cu un dispozitiv GX Victron Energy, aveți întotdeauna control perfect asupra sistemului de alimentare al ambarcațiunii dvs., oriunde vă aflați. Puteți pur și simplu utiliza VictronConnect sau portalul Victron Remote Monitoring (VRM) pentru a analiza instantaneu performanța surselor dvs. de alimentare (esențiale). Modificați orice setare pentru a optimiza sistemul. Urmăriți alerte și rezolvați provocările la distanță, pe cont propriu sau cu ajutorul specialistului autorizat Victron, care vă ajută întotdeauna cu plăcere. Facem tot ce putem pentru a vă ține în mișcare. Ca să continuați să faceți ceea ce faceți mai bine.

Descărcări

Găsiţi un reprezentant Victron Energy în apropiere.

Găsiți un distribuitor