Test pe teren: module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
E
Randament solar total: --
W
România
--
--
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Integrarea dispozitivelor GX pe MFD marin vă permite să conectați ușor un afișaj multifuncțional (Multi Functional Display) în nucleul sistemului de alimentare, precum Cerbo GX sau MultiPlus-II GX cu GX activat. După conectare, puteți monitoriza și controla facil sistemul de alimentare al ambarcațiunii dvs., direct pe puntea de sticlă. Aflați ce altceva mai puteți face cu soluțiile de alimentare pe mare.

Analize în timp real, control complet.

Monitorizați sarcinile CA/CC, alimentarea de la țărm și starea generatorului sau verificați bateriile instantaneu. Controlați ușor limita de curent de intrare a alimentării de la țărm sau porniți sau opriți invertorul sau setați-l la starea numai de încărcare atunci când lăsați ambarcațiunea la doc. Deschideți consola la distanță Victron pentru a obține control complet asupra întregului sistem. Totul printr-o interfață intuitivă și simplă.

Analize cuprinzătoare asupra mai multor baterii

Încărcătoarele noastre au grijă de bateriile dvs. de la bord. Prin intermediul MFD, puteți obține analize detaliate despre toate acestea: verificați nivelul de încărcare al mai multor baterii, procentul bateriilor de serviciu, precum și tensiunea bateriilor secundare folosite pentru pornirea motorului, a propulsoarelor de la prova, a vinciurilor și a generatorului(generatoarelor) etc., astfel încât să nu rămâneți niciodată fără putere în mod neașteptat.

Ușor de integrat cu Garmin

Victron Energy este acum disponibil pe afișajul multifuncțional (MFD) Garmin. Instalarea e la fel de ușoară ca 1-2-3. Pur și simplu conectați un cablu de rețea între MFD și nucleul soluției de la Victron Energy (orice dispozitiv GX), și asta este tot! Pur și simplu atingeți pictograma Victron pentru a vă bucura de ușurința controlului adusă de Victron Energy la bord. Instalare gata de utilizare, fără a fi necesare configurări sau abonamente.

Întotdeauna în control perfect cu Victron Energy

Cu un dispozitiv GX Victron Energy, aveți întotdeauna control perfect asupra sistemului de alimentare al ambarcațiunii dvs., oriunde vă aflați. Puteți pur și simplu utiliza VictronConnect sau portalul Victron Remote Monitoring (VRM) pentru a analiza instantaneu performanța surselor dvs. de alimentare (esențiale). Modificați orice setare pentru a optimiza sistemul. Urmăriți alerte și rezolvați provocările la distanță, pe cont propriu sau cu ajutorul specialistului autorizat Victron, care vă ajută întotdeauna cu plăcere. Facem tot ce putem pentru a vă ține în mișcare. Ca să continuați să faceți ceea ce faceți mai bine.

Downloads & Support

Găsiți un distribuitor Victron Energy în apropierea dvs.

Găsiți un distribuitor