Acest site este pe deplin alimentat cu energie solară.

Încercaţi demo VRM
Raport energie solar totală produsă
MWh
Waţi
Randament solar
Izolator galvanic VDI-16, VDI-32 și VDI-64

Izolatorul galvanic previne coroziunea electrolitică. Acesta blochează curentul continuu de joasă tensiune care intră în ambarcațiunea dvs. prin intermediul cablului de împământare la sol. Acest curent pot cauza corodarea elementelor subacvatice din metal ale ambarcațiunii, precum carena, elicea, arborele portelice și altele.
Izolatorul galvanic are în interior două diode conectate antiparalel. Când sunt conectate în acest mod, diodele permit fluxul de curent în ambele direcții dar numai peste un anumit prag de tensiune. Tensiunea la care diodele intră în stare de conducție este de aproximativ 1,4 Vdc.

Izolatorul este instalat direct după conexiunea de 230V a ambarcațiunii dvs. Tensiunea directă de la izolatorul galvanic este mai mare decât diferența de potențial dintre metale. Drept urmare această tensiune nu va permite conducția, și ca atare, izolatorul galvanic va preveni orice curent electrolitic. Cu toate acestea, în cazul în care există o eroare de tensiune (mai mare) în circuitul de CA, diodele vor permite fluxul curentului și dispozitivul de curent diferențial va deconecta circuitul.

Descărcări

Găsiţi un reprezentant Victron Energy în apropiere.

Găsiți un distribuitor