Test pe teren: module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
E
Randament solar total: --
W
România
--
--
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Proiectat de la zero, Orion XS redefinește încărcarea adaptivă CC-CC. Pentru utilizare în sistemele cu două baterii încărcate cu un alternator (inteligent). Acest dispozitiv asigură performanțe de top și garantează siguranța sistemului dvs.

Mențineți curenții de intrare și ieșire configurabili și fiți siguri că Orion XS va funcționa la capacitate maximă până la 40 °C. Tehnologia inovatoare de răcire a plăcii de circuite din aluminiu oferă o eficiență uimitoare de 98 %, fără a fi nevoie de ventilatoare.

Ca parte integrantă a sistemului Victron, Orion XS oferă capacități complete de monitorizare și control (de la distanță), oferindu-vă comanda completă a dispozitivului și a sistemului dumneavoastră.

  • Complet configurabil
  • Detectarea opririi motorului
  • Algoritmi de încărcare inteligenți
  • Răcire eficientă
  • Funcționează cu VictronConnect
  • Opțiune de monitorizare de la distanță

Încărcare configurabilă

Setați cu precizie curentul de intrare și de ieșire cu ajutorul unor comenzi simple. Acest lucru ajută la protejarea alternatoarelor împotriva supraîncărcării și la încărcarea corectă a bateriei de serviciu, în special în cazul alternatoarelor inteligente.

Conectați în paralel pentru a crește curentul de ieșire

Un număr nelimitat de dispozitive Orion XS pot fi conectate în paralel. Făcând ușor scalarea curentului de ieșire pentru a se potrivi cu cerința sistemului dvs.

Compatibilitate cu alternatorul inteligent

Cu detecția de oprire a motorului încorporată, Orion XS garantează că încărcătorul atrage energie doar atunci când motorul este în funcțiune. De asemenea, ajută la recuperarea unui curent de încărcare adecvat de la alternatoarele inteligente, așa cum se găsesc în motoarele Euro 5 și Euro 6.

Algoritm de încărcare adaptiv

Orion XS include algoritmi de încărcare personalizabili și 8 moduri de presetare a bateriei. Pentru bateriile cu plumb-acid, aceste setări asigură timpi de absorbție optimi atât pentru descărcările superficiale, cât și pentru cele profunde.

Protecție electronică completă

Orion XS este echipat cu o protecție electronică cuprinzătoare împotriva suprasarcinii, a scurtcircuitului și a temperaturilor excesive. Acesta va reduce automat puterea de ieșire atunci când este atinsă temperatura maximă a produsului.

Oprire la temperaturi scăzute și protecție la subtensiune

Pentru a preveni deteriorarea bateriilor cu litiu, încărcătorul se va opri automat la temperaturi scăzute și când tensiunea de intrare scade sub o valoare de blocare configurabilă de către utilizator, protejând bateria de pornire împotriva descărcării profunde.

Praf și rezistent la apă

Orion XS este proiectat să reziste la poluarea cu praf și apă și are o clasificare IP65.

VictronConnect

VictronConnect vă permite să obțineți informații în timp real cu privire la stare și să configurați orice produs Victron care are fie suport Bluetooth încorporat, fie este conectat printr-un dongle inteligent VE.Direct Bluetooth.

Downloads & Support

Găsiți un distribuitor Victron Energy în apropierea dvs.

Găsiți un distribuitor