Test pe teren: module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
E
Randament solar total: --
W
România
--
--
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Rezervorul GX 140 preia citiri de la până la patru senzori de nivel al rezervorului. Este un accesoriu pentru gama noastră de produse de monitorizare a sistemului GX, dintre care Cerbo GX este modelul cel mai des utilizat.

Nivelurile rezervoarelor pot fi citite local în sistem, a se vedea captura de ecran, precum și de la distanță prin portalul nostru VRM Portal.

Rezervorul GX 140 este compatibil cu transmițătorii de curent (4 până la 20 mA), precum și cu transmițătorii de tensiune (0 până la 10 V). Conexiunea la dispozitivul GX se face prin USB, care este și modul în care este alimentat rezervorul GX: nu sunt necesare cabluri de alimentare suplimentare.

Cablajul emițătorului rezervorului este păstrat cât mai simplu posibil: două dintre cele patru intrări furnizează o sursă de alimentare de 24 V, pentru a alimenta transmițătorul. Celelalte două canale necesită o sursă de alimentare externă și există o alimentare în terminal împreună cu ieșiri cu siguranțe pentru a facilita acest lucru.

Limitele superioare și inferioare sunt configurabile, pentru a permite utilizarea transmițătorilor care furnizează doar o parte a scalei, de exemplu de la 0 la 5 V.

Pentru a asigura o citire stabilă, citirile sunt amortizate în medie. Amortizarea poate fi configurată între 1 și 60 de secunde.

Senzorii defecți și problemele de cablare sunt detectate: se va declanșa o alarmă atunci când valorile sunt în afara gamei.

Pentru aplicații marine, dispozitivul GX poate transmite aceste niveluri de rezervor pe rețeaua NMEA 2000 pentru a fi preluate de alte afișaje, cum ar fi un MFD.

Downloads & Support

Găsiți un distribuitor Victron Energy în apropierea dvs.

Găsiți un distribuitor