Test pe teren

PV Modules

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC Dual FV.

Realtime data
-- -- Ora locală
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradierea
România
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

*Acesta esteun test pe teren și rezultatele sunt specifice acestei instalații, din acest loc.,Vă rugă să căutați cea mai bună soluție pentru propria dvs. situație, deoarece rezultatele pot varia în funcție de condițiile din mediu.

Smart BMS 12/200 este un sistem complet de gestionare a bateriei pentru baterii inteligente de litiu-fier-fosfat (LiFePO4) Victron. Acesta a fost conceput special pentru sistemele de 12 V cu un alternator de 12 V, ca în cazul vehiculelor sau ambarcațiunilor.

Acesta combină un limitator de curent, un combinator de baterii și un protector de baterii, totul într-o soluție compactă și robustă, care vă permite să conectați în siguranță alternatoare de 12 V de orice dimensiune (și baterie de pornire), sarcini și încărcătoare la bateriile inteligente cu litiu.

Smart BMS 12/200 monitorizează și protejează fiecare celulă individuală de baterie din cadrul bateriei (sau set de baterii) și va deconecta alternatorul, schimba sursele sau sarcinile CC în cazul tensiunii scăzute a bateriei, tensiunii ridicate a bateriei sau a supratemperaturii.

Conexiunea de alternator dedicată asigură limitarea curentului și trafic într-un singur sens de la alternator în baterie, astfel că poate fi conectat în siguranță un alternator de orice dimensiune (și baterie de pornire) la bateria inteligentă cu litiu (sau la setul de baterii) și bateria de pornire este protejată împotriva descărcării excesive.

BMS este, de asemenea, echipat cu Bluetooth pentru monitorizare și configurare, un conector pentru pornire/oprire la distanță, pentru a opri BMS (și sistemul) printr-un comutator la distanță și un contact de prealarmă, pentru a da un semnal de avertizare înainte ca BMS să deconecteze bateriile de la sistem.

Descărcări

Găsiţi un reprezentant Victron Energy în apropiere.

Găsiți un distribuitor