test pe teren

Module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Date în timp real
-- -- ora locală
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță
România
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Randament solar total: --

Split-cell

2500Wp --
Randament solar total: --

Poly

2500Wp --
Randament solar total: --

PERC

2500Wp --
Randament solar total: --

* Acesta esteun test pe teren și rezultatele sunt specifice instalației particulare de la locația în cauză.,vă rugăm să căutați cea mai bună soluție pentru cazul dvs. specific, întrucât rezultatele pot diferi în funcție de influențele mediului.

Proiectate pentru aplicaţiile de telecomunicaţii; de asemenea sunt excelente în economisirea de spaţiu în domeniul maritim şi auto
Seria de baterii AGM a fost proiectată special pentru sistemele de telecomunicaţii. Cu terminale de acces frontale şi de mici dimensiuni, aceste baterii sunt ideale pentru sistemele tip rastel. În mod similar, aceste baterii reprezintă o soluţie optimă în cazul lipsei de spaţiu sau a problemelor de acces la bordul vaselor sau vehiculelor.  

Tehnologia AGM
AGM semnifică Absorbent Glass Mat (fibră de sticlă absorbantă). În aceste baterii, electrolitul este absorbit prin capilaritate de fibrele de sticlă situate între electrozi.  

Nivel redus de auto-descărcare
Datorită utilizării reţelelor conductoare din calciu de înaltă puritate, bateriile Victron VRLA pot fi depozitate pentru o perioadă lungă de timp fără a fi necesară reîncărcarea lor. Nivelul de descărcare este mai mic de 2% pe lună, la o temperatură de 20°C. De asemenea, nivelul de descărcare se dublează pentru fiecare creştere a temperaturii cu 10°C.  

Rezistenţă internă mică
Bateriile acceptă rate ridicate de încărcare /descărcare.  

Ciclu de viaţă sporit
Rezistă mai mult de 500 de cicluri la un nivel de descărcare de 50%. 

Descărcări

Găsiți un distribuitor Victron Energy în apropierea dvs.

Găsiți un distribuitor