Test pe teren

PV Modules

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC Dual FV.

Realtime data
-- -- Ora locală
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradierea
România
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

*Acesta esteun test pe teren și rezultatele sunt specifice acestei instalații, din acest loc.,Vă rugă să căutați cea mai bună soluție pentru propria dvs. situație, deoarece rezultatele pot varia în funcție de condițiile din mediu.

Proiectate pentru aplicaţiile de telecomunicaţii; de asemenea sunt excelente în economisirea de spaţiu în domeniul maritim şi auto
Seria de baterii AGM a fost proiectată special pentru sistemele de telecomunicaţii. Cu terminale de acces frontale şi de mici dimensiuni, aceste baterii sunt ideale pentru sistemele tip rastel. În mod similar, aceste baterii reprezintă o soluţie optimă în cazul lipsei de spaţiu sau a problemelor de acces la bordul vaselor sau vehiculelor.  

Tehnologia AGM
AGM semnifică Absorbent Glass Mat (fibră de sticlă absorbantă). În aceste baterii, electrolitul este absorbit prin capilaritate de fibrele de sticlă situate între electrozi.  

Nivel redus de auto-descărcare
Datorită utilizării reţelelor conductoare din calciu de înaltă puritate, bateriile Victron VRLA pot fi depozitate pentru o perioadă lungă de timp fără a fi necesară reîncărcarea lor. Nivelul de descărcare este mai mic de 2% pe lună, la o temperatură de 20°C. De asemenea, nivelul de descărcare se dublează pentru fiecare creştere a temperaturii cu 10°C.  

Rezistenţă internă mică
Bateriile acceptă rate ridicate de încărcare /descărcare.  

Ciclu de viaţă sporit
Rezistă mai mult de 500 de cicluri la un nivel de descărcare de 50%. 

Descărcări

Găsiţi un reprezentant Victron Energy în apropiere.

Găsiți un distribuitor