Acest site este pe deplin alimentat cu energie solară.

Încercaţi demo VRM
Raport energie solar totală produsă
MWh
Waţi
Randament solar

Un incărcător solar colectează energie de la panourile solare si o stochează in bateriile dvs. Folosind tehnologia cea mai recentă, cea mai rapidă, BlueSolar maximizează această colectare de energie, gestionând-o inteligent pentru a obține o încărcare completă în cel mai scurt timp posibil. BlueSolar menține sănătatea bateriilor, prelungind durata de viață a bateriei.

Modele: 12/24/36/48 Volt

MPPT: Urmărire punct putere maximă ultra rapid

Prin monitorizarea constantă a tensiunii și a curentului de ieșire al panourilor solare (PV), tehnologia MPPT asigură că fiecare picătură de energie disponibilă este preluată din panouri și colectată pentru stocare. Avantajul acestui lucru este cel mai vizibil atunci când cerul este parțial înnorat, si intensitatea luminii se schimbă constant.

Comunicații industriale fiabile

Conectivitatea CANbus permite acestui MPPT să fie scalat și să sincronizeze setările, stările de încărcare și datele pentru zeci de unități.

Prin adăugarea unui dispozitiv Venus și a internetului, instalația dvs. este conectată la portalul de comandă la distanță Victron (VRM). Aceasta va furniza acces la capacitatea deplină a sistemului dvs. MPPT, oricând, oriunde. Acest serviciu este gratuit.


Descărcări

Off-grid apartments in The Philippines

Citiţi povestea completă

Găsiţi un reprezentant Victron Energy în apropiere.

Găsiți un distribuitor