Test pe teren: module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
S
Randament solar total: --
E
Randament solar total: --
W
România
--
--
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Octo GX este centrul de comunicare al instalației dvs. Acesta conectează componentele și asigură funcționarea armonioasă a acestora. Monitorizarea datelor în timp real și schimbarea setărilor este realizată utilizând smartphone-ul dvs. (sau alt dispozitiv) prin intermediul portalului nostru de comandă la distanță Victron, VRM, ușor de utilizat. 

Octo GX face parte din gama de produse GX. Octo GX este cel mai potrivit pentru instalații care au multe încărcătoare solare MPPT, deoarece este dotat cu 10 porturi VE.Direct.

Prezentare generală a sistemului - tot ce trebuie să știți

Octo GX oferă o prezentare generală a sistemului imediat ce vă conectați: Starea încărcării bateriei, consumul curent de energie, energia recoltată de la panoul fotovoltaic, alimentarea cu energie de la rețea/generator.

Capabilitățile complete ale Sistemului de control la distanță Victron

Sistemul de control la distanță Victron (VRM) vă oferă acces complet la controlul și setările extinse ale tuturor componentelor sistemului care sunt conectate la aparatele dvs. CCGX, Venus GX sau Octo GX. Permite instalarea și conectarea la distanță, de oriunde și oricând. Această aplicație puternică oferă, de asemenea, teste de diagnosticare și analiză a informațiilor arhivate, fără griji. 

Oprire/Pornire automată a generatorului

Octo GX poate fi programat să pornească automat generatorul dvs. în caz de tensiune joasă, cerere mare sau în funcție de starea de încărcare a bateriei. Poate fi adaptat în continuare pentru a întârzia pornirea până la sfârșitul perioadelor „liniștite”, evitând problemele accidentale în mijlocul nopții.

Consolă cu comandă la distanță - controlați orice, de oriunde

Consola cu comandă la distanță oferă acces vizual la setările și informațiile în timp real ale aparatului dvs. Octo GX și datorită faptului că are comandă la distanță, acest lucru poate fi făcut de oriunde în lume. 

Sisteme de stocare a energiei - monitorizare 24 de ore din 24

Octo GX gestionează sisteme de stocare a energiei. Păstrează bateriile de rezervă încărcate la 100%, pornește în timpul penelor de curent și transmite energia (solară) excedentă pentru consumul propriu, economisind banii dvs. Pentru exemple și pentru informații mai detaliate consultați Manualul SSE.

Încercați puterea VRM

Încercați experiența de monitorizare în acțiune VRM în mii de instalații din viața reală, la nivel global, sau conectați-vă pentru a începe.

Descărcări

Găsiți un distribuitor Victron Energy în apropierea dvs.

Găsiți un distribuitor