Test pe teren

PV Modules

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC Dual FV.

Realtime data
-- -- Ora locală
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradierea
România
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

*Acesta esteun test pe teren și rezultatele sunt specifice acestei instalații, din acest loc.,Vă rugă să căutați cea mai bună soluție pentru propria dvs. situație, deoarece rezultatele pot varia în funcție de condițiile din mediu.

Maxi GX este un membru al familiei de produse GX. Dispozitivul GX stă la baza sistemului - asigurând monitorizare și funcționând ca centrul de comunicații al instalației dvs. 

Comparativ cu celelalte dispozitive GX, Maxi GX are cel mai puternic procesor și cele mai multe porturi VE.Direct: 25. Acesta este dispozitivul GX care trebuie utilizat pentru sisteme de mari dimensiuni cu multe încărcătoare solare VE.Direct MPPT.

Puterea maximă a Victron Remote Management

Victron Remote Management (VRM) vă oferă acces complet la comenzile și setările foarte extinse ale tuturor componentelor de sistem conectate la Maxi GX. Acesta permite conectarea programului de instalare și a utilizatorului la distanță - de oriunde, oricând. Această aplicație puternică oferă, de asemenea, verificări de diagnostic și analiza informațiilor arhivate fără griji.

Pornire/oprire automată generator

Maxi GX poate fi programat să pornească automat generatorul dvs. - declanșat de tensiune scăzută, cerere ridicată sau starea de încărcare a bateriei. Poate fi personalizat mai mult, să întârzie pornirea până la sfârșitul perioadelor de „liniște” - pentru a evita o perturbare accidentală în mijlocul nopții.

Consolă la distanță - controlați totul de oriunde...

Caracteristica de Consolă la distanță permite acces complet de la distanță, prin Internet și Portalul VRM, la toate setările.

Încercați puterea VRM

Încercați experiența de monitorizare în acțiune VRM în mii de instalații din viața reală, la nivel global, sau conectați-vă pentru a începe.

Descărcări

Găsiţi un reprezentant Victron Energy în apropiere.

Găsiți un distribuitor