Acest site este pe deplin alimentat cu energie solară.

Încercaţi demo VRM
Raport energie solar totală produsă
MWh
Waţi
Randament solar
Maxi GX este un membru al familiei de produse GX. Dispozitivul GX stă la baza sistemului - asigurând monitorizare și funcționând ca centrul de comunicații al instalației dvs. 

Comparativ cu celelalte dispozitive GX, Maxi GX are cel mai puternic procesor și cele mai multe porturi VE.Direct: 25. Acesta este dispozitivul GX care trebuie utilizat pentru sisteme de mari dimensiuni cu multe încărcătoare solare VE.Direct MPPT.

Puterea maximă a Victron Remote Management

Victron Remote Management (VRM) vă oferă acces complet la comenzile și setările foarte extinse ale tuturor componentelor de sistem conectate la Maxi GX. Acesta permite conectarea programului de instalare și a utilizatorului la distanță - de oriunde, oricând. Această aplicație puternică oferă, de asemenea, verificări de diagnostic și analiza informațiilor arhivate fără griji.

Pornire/oprire automată generator

Maxi GX poate fi programat să pornească automat generatorul dvs. - declanșat de tensiune scăzută, cerere ridicată sau starea de încărcare a bateriei. Poate fi personalizat mai mult, să întârzie pornirea până la sfârșitul perioadelor de „liniște” - pentru a evita o perturbare accidentală în mijlocul nopții.

Consolă la distanță - controlați totul de oriunde...

Caracteristica de Consolă la distanță permite acces complet de la distanță, prin Internet și Portalul VRM, la toate setările.

Descărcări

Găsiţi un reprezentant Victron Energy în apropiere.

Găsiți un distribuitor