Test pe teren

PV Modules

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC Dual FV.

Realtime data
-- -- Ora locală
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradierea
România
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

*Acesta esteun test pe teren și rezultatele sunt specifice acestei instalații, din acest loc.,Vă rugă să căutați cea mai bună soluție pentru propria dvs. situație, deoarece rezultatele pot varia în funcție de condițiile din mediu.

The BMV-700H este un monitor de baterii cu precizie ridicată, special conceput pentru sisteme cu tensiune înaltă a bateriilor, de la 60 până la 385 volți.
Monitorul de baterii calculează nivelul de încărcare a bateriei și urmărește amper-oră consumați din baterie prin integrarea curentului de intrare și ieșire din baterie.
BMV-700H are o unitate principală rotundă, un cadru suprapus pătrat, un inel pentru filet pentru montare, un cablu UTP RJ12 de 10 m, un cablu de alimentare cu energie electrică cu protecție și un șunt 500 A/50 mV. Datorită aplicației cu tensiune înaltă, șuntul este încastrat într-o carcasă specială. 

Pentru a afla mai multe despre gama completă BMV & accesorii, accesați blog.

VictronConnect

VictronConnect vă permite să obțineți informații în timp real cu privire la stare și să configurați orice produs Victron care are fie suport Bluetooth încorporat fie este conectate la o cheie digitală VE.Direct Bluetooth Smart.

Descărcări

Victron online training

If you would like to know more about this product, we have an Online Training course available. Training includes a video, links to important reference resources, and an exam to test your knowledge. Successful completion is rewarded with a certificate. Online Training requires a free Victron Professional account.

Găsiţi un reprezentant Victron Energy în apropiere.

Găsiți un distribuitor