field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

The BMV-700H este un monitor de baterii cu precizie ridicată, special conceput pentru sisteme cu tensiune înaltă a bateriilor, de la 60 până la 385 volți.
Monitorul de baterii calculează nivelul de încărcare a bateriei și urmărește amper-oră consumați din baterie prin integrarea curentului de intrare și ieșire din baterie.
BMV-700H are o unitate principală rotundă, un cadru suprapus pătrat, un inel pentru filet pentru montare, un cablu UTP RJ12 de 10 m, un cablu de alimentare cu energie electrică cu protecție și un șunt 500 A/50 mV. Datorită aplicației cu tensiune înaltă, șuntul este încastrat într-o carcasă specială. 

Pentru a afla mai multe despre gama completă BMV & accesorii, accesați blog.

VictronConnect

VictronConnect vă permite să obțineți informații în timp real cu privire la stare și să configurați orice produs Victron care are fie suport Bluetooth încorporat fie este conectate la o cheie digitală VE.Direct Bluetooth Smart.

Descărcări

Găsiţi un reprezentant Victron Energy în apropiere.

Găsiți un distribuitor