Acest site este pe deplin alimentat cu energie solară.

Încercaţi demo VRM
Raport energie solar totală produsă
MWh
Waţi
Randament solar
MultiGrid elimină riscul de instabilitate a rețelei și costurile energetice prin utilizarea stocării energiei și a consumului propriu. MultiGrid este versiunea VDE-AR-N 4105 și AU 4777.2: 2015 aprobată, versiunea listată CEC a MultiPlus. Cu Anti-Islanding incorporat, îl face potrivit pentru țări precum Germania, Austria și multe altele. În Marea Britanie se utilizează MultiPlus, deoarece este aprobat conform standardelor G83 / 2 și G59-3-1 cerute acolo.
Modele: 3000VA

ESS: Sisteme de stocare a energiei

MultiGrid este componenta cheie într-un sistem Victron ESS, oferind flexibilitatea de a se combina cu încărcătoarele solare MPPT sau invertoarele PV de rețea, de exemplu. Pentru exemple și informații mai detaliate, consultați secțiunea Manual de ESS.

Monitorizare și control la distanță

Monitorizați și controlați sistemul MultiGrid și sistemul sau sistemele la nivel local (LAN) sau de la distanță prin intermediul internetului de oriunde din lume, utilizând aplicația VRM gratuită și website-ul portal VRM gratuit. Accesul poate fi de la un telefon, tabletă, laptop sau PC pentru sisteme de operare multiple. Nu există limită pentru nivelul de control, prin intermediul Color Control GX sau Venus GX cerute, de la reglarea MultiGrid la pornirea automată a unui generator de rezervă și mult mai mult ...

Alimentare CA neîntreruptă (funcția UPS)

În cazul unei defecțiuni a rețelei sau în cazul deconectării sursei de tensiune sau a generatorului, invertorul din cadrul Multi este activat automat și preia alimentarea sarcinilor conectate. Acest lucru se întâmplă atât de repede (mai puțin de 20 de milisecunde) încât computerele și alte echipamente electronice vor continua să funcționeze fără întreruperi.

Alimentare practic nelimitată datorită funcționării paralele

Până la 6 dispozitive Multis pot funcționa în paralel pentru a obține o putere mai mare. Funcționarea în trei faze sau în fază separată este de asemenea posibilă. Vă rugăm să verificați fișele noastre de date pentru a vedea care modele au capabilități paralele, trifazate și separate.

Descărcări

Găsiţi un reprezentant Victron Energy în apropiere.

Găsiți un distribuitor