Test pe teren

PV Modules

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC Dual FV.

Realtime data
-- -- Ora locală
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradierea
România
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

*Acesta esteun test pe teren și rezultatele sunt specifice acestei instalații, din acest loc.,Vă rugă să căutați cea mai bună soluție pentru propria dvs. situație, deoarece rezultatele pot varia în funcție de condițiile din mediu.

BMS 12/200 este un sistem de management al bateriei pentru bateriile inteligente Victron litiu-ion-fosfat (LiFePO4). Acesta a fost conceput special pentru sistemele de 12 V cu un alternator de 12 V. 

BMS 12/200 monitorizează și protejează fiecare celulă individuală de baterie din cadrul bateriei (sau set de baterii) și va deconecta alternatorul, schimba sursele sau sarcinile CC în cazul tensiunii scăzute a bateriei, tensiunii ridicate a bateriei sau a supratemperaturii.

Conexiunea de alternator dedicată asigură limitarea curentului și trafic într-un singur sens de la alternator în baterie, astfel că poate fi conectat în siguranță un alternator de orice dimensiune (și acumulator start) la bateria Smart Lithium sau baterii.

Conexiunea de sarcină dedicată va deconecta sarcinile și încărcarea în cazul tensiunii scăzute a bateriei, tensiunii ridicate a bateriei sau a supratemperaturii

De asemenea, BMS este dotat cu un conector de pornire/oprire la distanță, pentru a opri BMS (și sistemul) printr-un comutator la distanță.


Descărcări

Găsiţi un reprezentant Victron Energy în apropiere.

Găsiți un distribuitor