test pe teren

Module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Date în timp real
-- -- ora locală
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță
România
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Randament solar total: --

Split-cell

2500Wp --
Randament solar total: --

Poly

2500Wp --
Randament solar total: --

PERC

2500Wp --
Randament solar total: --

* Acesta esteun test pe teren și rezultatele sunt specifice instalației particulare de la locația în cauză.,vă rugăm să căutați cea mai bună soluție pentru cazul dvs. specific, întrucât rezultatele pot diferi în funcție de influențele mediului.

BMS 12/200 este un sistem de management al bateriei pentru bateriile inteligente Victron litiu-ion-fosfat (LiFePO4). Acesta a fost conceput special pentru sistemele de 12 V cu un alternator de 12 V. 

BMS 12/200 monitorizează și protejează fiecare celulă individuală de baterie din cadrul bateriei (sau set de baterii) și va deconecta alternatorul, schimba sursele sau sarcinile CC în cazul tensiunii scăzute a bateriei, tensiunii ridicate a bateriei sau a supratemperaturii.

Conexiunea de alternator dedicată asigură limitarea curentului și trafic într-un singur sens de la alternator în baterie, astfel că poate fi conectat în siguranță un alternator de orice dimensiune (și acumulator start) la bateria Smart Lithium sau baterii.

Conexiunea de sarcină dedicată va deconecta sarcinile și încărcarea în cazul tensiunii scăzute a bateriei, tensiunii ridicate a bateriei sau a supratemperaturii

De asemenea, BMS este dotat cu un conector de pornire/oprire la distanță, pentru a opri BMS (și sistemul) printr-un comutator la distanță.


Descărcări

Găsiți un distribuitor Victron Energy în apropierea dvs.

Găsiți un distribuitor