test pe teren

Module FV

O comparație pe teren între modulele Mono, Poly, PERC și Dual FV.

Date în timp real
-- -- ora locală
Data instalării: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Iradianță
România
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Randament solar total: --

Split-cell

2500Wp --
Randament solar total: --

Poly

2500Wp --
Randament solar total: --

PERC

2500Wp --
Randament solar total: --

* Acesta esteun test pe teren și rezultatele sunt specifice instalației particulare de la locația în cauză.,vă rugăm să căutați cea mai bună soluție pentru cazul dvs. specific, întrucât rezultatele pot diferi în funcție de influențele mediului.

Interfață VE.Direct la VE.CAN

Cablul de interfață VE.Direct la VE.CAN poate fi utilizat pentru a transmite informația BMW-700 în rețelele VE.Can. Unde poate fi citită de Color Control GX, de exemplu.

Limitări:
• interfața nu funcționează cu alte produse VE.Direct, cum ar fi încărcătoarele solare, invertoarele sau cu BMV-712 Smart.
• atunci când este utilizat cu BMV-702, funcția AUX din BMW are limitări la funcționare: Atunci când este utilizat pentru a măsura tensiunea de pornire a bateriei, tensiunea va fi transmisă la VE.Can. Dar când este utilizat pentru a măsura temperatura sau/și tensiunea medie, aceste date nu vor fi transmise în rețeaua VE.Can.

UZAT: acest cablu de interfață este uzat. Utilizați un dispozitiv GX în schimb, acesta are o funcționalitate mai bună. Informații mai detaliate în capitolul NMEA 2000. Și citiți neapărat și Marineghidul nostru de integrare MFD.

Descărcări

Găsiți un distribuitor Victron Energy în apropierea dvs.

Găsiți un distribuitor