field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

VE.Bus BMS protejează fiecare celulă a unei baterii Victron litiu-fier-fosfat (LiFePO4 sau LFP).
Fiecare celulă a unei baterii LiFePO4 trebuie să fie protejată împotriva supratensiunii, a subtensiunii și a supraîncălzirii. Bateriile Victron LiFePO4 sunt dotate cu control integrat al calibrării, al temperaturii și al tensiunii (acronim: BTV) și se conectează la VE.Bus BMS cu două seturi de cabluri cu presetupe M8. BTV-urile mai multor baterii pot fi legate în serie. Vă rugăm să consultați documentația noastră cu privire la bateriile LiFePO4 pentru mai multe detalii.

BMS va:
Opri sau deconecta sarcini în caz de subtensiune iminentă a celulelor Reduce curentul de încărcare în caz de supratensiune sau supraîncălzire iminentă a celulelor (doar pentru produsele VE.Bus, a se vedea mai jos) Închide sau deconecta încărcătoarele bateriilor în caz de supratensiune sau supraîncălzire iminentă a celulelor

Descărcări

Găsiţi un reprezentant Victron Energy în apropiere.

Găsiți un distribuitor