Acest site este pe deplin alimentat cu energie solară.

Încercaţi demo VRM
Raport energie solar totală produsă
MWh
Waţi
Randament solar

BMS 12/200 este un sistem de management al bateriei pentru bateriile inteligente Victron litiu-ion-fosfat (LiFePO4). Acesta a fost conceput special pentru sistemele de 12 V cu un alternator de 12 V. 

BMS 12/200 monitorizează și protejează fiecare celulă individuală de baterie din cadrul bateriei (sau set de baterii) și va deconecta alternatorul, schimba sursele sau sarcinile CC în cazul tensiunii scăzute a bateriei, tensiunii ridicate a bateriei sau a supratemperaturii.

Conexiunea de alternator dedicată asigură limitarea curentului și trafic într-un singur sens de la alternator în baterie, astfel că poate fi conectat în siguranță un alternator de orice dimensiune (și acumulator start) la bateria Smart Lithium sau baterii.

Conexiunea de sarcină dedicată va deconecta sarcinile și încărcarea în cazul tensiunii scăzute a bateriei, tensiunii ridicate a bateriei sau a supratemperaturii

De asemenea, BMS este dotat cu un conector de pornire/oprire la distanță, pentru a opri BMS (și sistemul) printr-un comutator la distanță.


Descărcări

Găsiţi un reprezentant Victron Energy în apropiere.

Găsiți un distribuitor